07 / 05 / 2024

Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği

Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! Sağlık Bilimleri Üniversitesine 162 acil personel aranıyor!

İş arayanlara müjde! Sağlık Bilimleri Üniversitesine personel aranıyor. İşte personel alım şartlarına dair detaylar!

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Lübnan'da yaşanan patlamaya ilişkin, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay aracılığıyla bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta" dedi...

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Denizli'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi il merkezindeki iki ilçeye 2 milyon liralık yatırımla 2 adet 112 acil sağlık istasyonu ve bir sağlık merkezi yaptıracak.

Yenimahalle Pamuklar'a pazar yeri ve sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı.

Sivas Suşehri'ne sağlık merkezi yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine, Aile Toplum Sağlığı ve 112 Acil İstasyonu yapılacak. Kaymakam Kadir Perçi, ilçeye yapılacak yeni Devlet Hastanesinin ardından, bir sağlık kuruluşunun daha ihalesinin yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Coldwell Banker müşterilerine, acil sağlık hizmeti Medline’dan!

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği Haberi

Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği

Dünyada, 6 Kıtada, 54 farklı ülkede, 3.500’den fazla ofisi, 100.000 danışmanı ile gayrimenkul satışı yapan, Türkiye’de ise 21 farklı şehirde 102 ofisi ile hizmet veren Coldwell Banker, sağlıktaki en hayati sorun olan, acil durumlarda yaşanan yetersiz müdahalelerin önüne geçebilmek, müşterilerinin acil durumlarında yanlarında olabilmek adına Türkiye’nin ilk özel “acil sağlık hizmeti” veren kuruluşu Medline ile işbirliğine gidiyor. Coldwell Banker’dan Alım-Satım veya Kiralama yapan herkes, 3 ay ücretsiz Medline Acil Sağlık üyeliğine hak kazanıyor.


Hizmet kapsamı içerisinde müşteriler; Medline Acil Sağlık’ın 32 acil durum parametresi dahilinde gerçekleşecek acil durumlarda doktorlu kara ambulansından ücretsiz olarak yararlanılabiliyor. Ayrıca beklenmedik durum ve zamanlarda ortaya çıkacak sağlık sorunları için Medline Acil Sağlık’ın 7/24 telefonla tıbbi danışmanlık hizmetinden de faydalanılabiliyor.


Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş...