17 / 05 / 2024

Mefa Yazılım İnşaat iletişim

Mefa Yazılım İnşaat iletişim

Mefa Yazılım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Faruk Sağlam ve Mustafa Kart ortaklığında kuruldu. 

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Canan Kepenekci tarafından kuruldu.

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi kuruldu!

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Düzova tarafından kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Meta Robotics Kodlama Ve Yazılım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Robotics Kodlama Ve Yazılım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selin Turgut tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Mefa Yazılım İnşaat iletişim Haberi

Mefa Yazılım İnşaat iletişim

Mefa Yazılım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Faruk Sağlam ve Mustafa Kart ortaklığında kuruldu. 

Mefa Yazılım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
İNŞAAT - Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, - Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya,...