04 / 05 / 2024

Mega 81 İnşaat iletişim

Mega 81 İnşaat iletişim

Mega 81 Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Mega Projekt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Projekt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Geredeli tarafından kuruldu.

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özcan tarafından kuruldu.

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fırat Bulut ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararı, geçmiş yıl zararlarına ilave edildi!

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararının Sermaye Piyasası Mevzuatına göre, geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesine ilişkin talebi 101 milyon 790 bin 81,484 TL tekabül eden kabul oyu ile oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi.

TOKİ Afyon Dinar 81 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi yarın!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Mega Stars İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Stars İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Şenlik tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi 23 Temmuz'da!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Mega 81 Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega 81 Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Talat Keleş tarafından kuruldu.

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Köse tarafından kuruldu.

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Mega 81 İnşaat iletişim Haberi

Mega 81 İnşaat iletişim

Mega 81 Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Mega 81 Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flans, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. Yurt içi ve yurt dışında demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. Kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin...