06 / 05 / 2024

Mega Proje Ulaşımlarının Yönetimi

Mega Proje Ulaşımlarının Yönetimi

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı!

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı. Kamuda bu sene konut sektöründe 72 proje için ayrılan 789 milyon 273 bin lira değerindeki yatırımın 454 milyon 223 bin TL'sini AFAD kullanacak. Bahsedilen konut yatırımları içinde ilk sırada 454 milyon 223 bin lirayla AFAD var. 

Küresel varlık alımlarının bu yıl 6 trilyon dolara ulaşması bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel varlık alım programlarının toplam hacminin bu yılın sonunda 6 trilyon dolara ulaşmasının beklendiğini duyurdu.

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların tutarı 200 milyar liraya ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların toplam tutarının 200 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor!

Yeni nesil yapı malzemeleri üzerine çalışmalar yapan Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor. Persan Yapı Türkiye Satış Müdürü Ulaş Öztürk, “Yenilikçi ürünlerle ihracatımızı da arttırıyoruz. Üretimimizin yüzde 50’sini 9 ülkeye ihraç ediyoruz” diye konuştu.

2018 dev yatırımların yılı olacak!

2018’de dev yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yeni havalimanı yatırımlarını gündeme aldıklarını da açıkladı..

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Başakşehir'de konutların metrekaresi 4 bin TL oldu!

Mega yatırımların yanı sıra markalı konut projelerinin adresi olan Başakşehir'de 5 yılda 120 milyar dolara ulaşan değer oluşacak. Minimum değeri 190 bin lira olan konutların 2,5 milyon liraya kadar çıktığı ilçede metrekare fiyatları 4 bin lira seviyesini çoktan aştı.

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Mustafa Hatipoğlu: Amasya'daki olumlu yatırımların yanındayız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Amasya Temsilcisi Mustafa Hatipoğlu, "Oda olarak Amasya'ya gerek devlet gerekse mahalli idarelerce yapılan olumlu proje ve yatırımların yanındayız" dedi.

Mega Proje Ulaşımlarının Yönetimi Haberi

Mega Proje Ulaşımlarının Yönetimi

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına İstanbul Yeni Havalimanını anlattı. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın da katıldığı ITF Forumu'nda, Yusuf Akçayoğlu "Mega Proje Ulaşımlarının Yönetimi'' ve "Uluslararası Ulaşım Bağlantılarının Yönetimi" başlıklı oturumlarda İstanbul Yeni Havalimam'yla ilgili bilgi verdi. Şirketten yapılan açıklamada; İstanbul Yeni Havalimam'mn forum katılımcılarından tam not aldığı belirtildi.



Türkiye...