04 / 05 / 2024

Meglan Bilgi Teknolojileri şirketi

Meglan Bilgi Teknolojileri şirketi

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Niyazi Güllü tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çolak ve Fehmi Okan Gürer ortaklığında kuruldu.

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Kuruldu!

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ziya Eren ve İsmet Erdem ortaklığında kuruldu.

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Ziyanak tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Baksist Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baksist Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Kaya tarafından kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Mahmoud Ben Ahmeıda tarafından kuruldu.

Csar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Csar Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cesar Grup Otomotiv Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından kuruldu.

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Topdemir tarafından kuruldu.

BTK'dan sosyal medya platformlarına ilişkin çok konuşulacak düzenleme!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Twitter, Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarına ilişkin ayrıntılı düzenlemeler getirdi. Buna göre kullanıcı bilgileri Türkiye'de barındırılmak ve ihtiyaç hissedildiği takdirde savcıya verilmek zorunda olacak.

Meglan Bilgi Teknolojileri şirketi Haberi

Meglan Bilgi Teknolojileri şirketi

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Niyazi Güllü tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu. 


Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü mimarlık, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği ve elektrik mühendisliği hizmetleri yapmak, plan ve projeler hazırlayıp çizimlerini yapmak, plan ve projelere imza atmak, inşaatların fenni mesuliyetlerini, teknik uygulama sorumluluğunu üstlenmek. Mühendislik-mimarlık büroları açmak, mimarlık, inşaat, makine ve elektrik mühendisliği hizmetle rini ilgili belediyelere, her türlü resmi ve gayri resmi kurum ve kuruluşlara, özel kuruluş ve şahıslara işler yapmak, ihalelere girmek, inşaatlar yapmak, inşaatlarda mühendislik, mi marlık hizmetlerini üstlenmek. Mimarlık ve mühendislik işleriyle ilgili alet ve cihazlar almak, kiralamak ve kiraya vermek. Şirket bünyesinde mimar, mühendisler, teknikerler ve teknis yenler...