10 / 05 / 2024

Mehdi Hasanzade

Mehdi Hasanzade

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mehdi Hasanzade, yasanın çok kapsamlı olduğunu, Manisa merkezdeki yapıların yüzde 40'ının kentsel dönüşüm kapsamma girebileceğini söyledi...

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şanlı ve Aykhan Hasanzade ortaklığında kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Uzay Sistem Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uzay Sistem Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Shahriyar Hasanzade tarafından kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

Aurora Otelcilik Turizm İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aurora Otelcilik Turizm İşletmeleri Ticaret Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Javıdan Hasanzade tarafından kuruldu.

İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldı!

Fas Kültür ve Gençlik Bakanı Mehdi bin Said, İslam düşünürü İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı ile ilgili haberler üzerine inceleme başlatılmasını talep etti.

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdi Monsefi ve Zeinab Behrouzi ortaklığında kuruldu.

Mazell Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazell Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehdi Assarian Araghi tarafından kuruldu...

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Javad Ghasemi, Mehdi Sheikholeslami, Onur Serhan Gökoğlu ve Yousef Ahmadzadehchagoushi ortaklığında kuruldu.

İran'da 80 binden fazla proje yarım kaldı!

İran İçişleri Bakan Yardımcısı Mehdi Cemalinejad yaptığı açıklamada İran'da 80 binden fazla projenin yarım kaldığını ve bunların tamamlanması için özel sektöre devredilmesi gerektiğini belirtti.

Mehdi Hasanzade Haberi

Mehdi Hasanzade

Manisa Sanayici ve işadamları Derneği'nin (MASÎAD) üyelerine yönelik düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm' konulu bilgilendirme toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mehdi Hasanzade, yasanın çok kapsamlı olduğunu, Manisa merkezdeki yapıların yüzde 40'mın kentsel dönüşüm kapsamma girebileceğini söyledi. Hasanzade, "Merkezde ciddi anlamda kaçak, tek katlı, ruhsatsız, imar izni olmayan ve riskli yapı sınıfına giren çok bina var. Merkezdeki yapı stoğu ve yerleşim alanlarının yüzde 40'ı dönüşüm kapsamma girebilir. Yasa iyi öğrenilir ve yasanın sunduğu fırsatlar iyi değerlendirilirse modern şehirler ve herhangi bir mağduriyete uğramadan ev sahibi olan mutlu vatandaşlar yaratılır" diye konuştu.


Yeni...