10 / 05 / 2024

mehmed evyap

mehmed evyap

Vadi İstanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmed Evyap Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bekir Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 19 milyon 400 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sarıyer'de kuruldu.

Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Bekir Kılıç, Mehmed Evyap tarafından 44 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül 2013 tarihinde Şişli, Ayazağa Mahallesi'nde kuruldu

Evyap Sabun, Malezya’da 130 milyon dolara fabrika kuruyor!

85 yıllık Türk sabuncu EVYAP Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A.Ş. Malezya’da 130 milyon dolara fabrika kuruyor...

Pelita Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelita Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmed Akgüre tarafından kuruldu.

Sanatevim Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sanatevim Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Mehmed Gürbüz tarafından kuruldu.

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Vaniköy’deki caminin ikizi Bursa'da inşa edilmiş!

1665 yılında Vaniköy Camisi’ni inşa ettiren Vani Mehmed Efendi, 1674 yılında da Bursa Kestel’de benzer bir cami inşa ettirmiş. İki caminin de mimarı yapıları ve yapı malzemeleri birbirinin aynısı. Peki Kestel’deki cami, Vaniköy Camisi’nin kaderini yaşayacak mı?

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

450 yıllık Pir Mehmed Çeşmesi'nde restorasyon faciası!

İstanbul Karaköy’de restorasyon çalışmalarına başlanan 450 yıllık Pir Mehmed Çeşmesi’ndeki ikinci restorasyonunda da ilginç görüntüler ortaya çıktı. 

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatıldı!

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

İnşaat patronlarından yeni şirket!

Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden olan Süleyman Çetinsaya, Mehmet Evyap, Bahattin Uçar, Bekir Kılıç ve Serhan Çetinsaya yeni bir şirket kurdu.

Evyap Güzel İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evyap Güzel İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Eren Güzel tarafından kuruldu.

mehmed evyap Haberi

mehmed evyap

Vadi İstanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmed Evyap Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bekir Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 19 milyon 400 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sarıyer'de kuruldu. 


Vadi İstanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü gayrimenkul yönetim ve geliştirme faaliyetinde bulunmak,  b.Her türlü araç, iş makinesi   teçhizat ve ekipmanı  almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlerle ilgili olarak aracılık hizmetlerinde bulunmak, ithalat ve ihracat yapmak,İş, alışveriş ve eğlence merkezlerinin, konutların, apartmanların, sitelerin yöneticilik, işletmecilik, tanıtım, bakım onarım,  temizlik, park bahçe bakım, çevre ve tanzim işleri ile danışmanlık hizmetlerini yapmak, bu konularla ilgili her türlü ticari faaliyette bulunmak, c.Bina ve çevre tasarımında estetik ve inşai kalitenin, mimari anlam ve kimlik arayışlarının öncelikli bulunduğu konularda...