08 / 05 / 2024

Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat

Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Antalya'da arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Antalya'da arazi anlaşmazlığı yaşayan iki arasında kan döküldü. Mehmet Ali Merih ve oğlu Rüştü Merih'i av tüfeğiyle öldüren, kızı Mesudiye Kılıç'ı da yaralayan Süleyman Ünal için iddianame hazırlandı.

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Abdullah Kılıçarslan imzasıyla kuruldu.

Merih Danışmanlık Ve Belgelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Merih Danışmanlık Ve Belgelendirme Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Köse, Ergün Bodur,Tevfik Arıkan, Şükrü Öztürk Ve Cumhur Ertem tarafından kuruldu.

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Selahattin Aysel tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi 'nde kuruldu.

Mehmet Sekmen’den Memur-Sen üyelerine konut müjdesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den Memur-Sen üyelerine 2000-2500 konut talebinde bulunan Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman ve şube başkanları Sekmen’in verdiği olumlu cevaptan memnun oldu.

Kırıkkale'de Mehmetçik Dershanesi açıldı!

Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, hafta sonları Kırıkkale Lisesinde faaliyet gösterecek dershanenin açılışını gerçekleştirdi.

Abdullah Gül, tarihi Kayseri Mahallesi'ni gezdi!

Memleketi Kayseri'ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tarihi 'Kayseri Mahallesi'ni gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı...

Abdullah Ağa Camii yeniden ibadete açıldı!

Üsküdar Beylerbeyi'nde restorasyonu tamamlanan 580 yıllık Abdullah Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışı yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, cuma namazını kıldıktan sonra çıkışta kısa bir konuşma yaptı...

Mehmet Ergün Turan TOKİ'nin yeni Başkanı oldu!

Resmi Gazete' de yayınlanan kararnameyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ' ün onayladığı görev değişikliğiyle, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel görevden alınarak yerine Mehmet Ergün Turan getirildi...

Selin Demiratar gönlünü Etiler Meridien Oteli'nin sahibi Mehmet Ali Çebi'ye kaptırdı!

Şimdiye kadar Mustafa Altıoklar, Abdullah Oğuz ve Mehmet Akif Alakurt gibi kendi sektöründe olan isimlerle aşk yaşayan güzel oyuncu Selin Demiratar, bu kez gönlünü bir iş adamına kaptırdı...

Mehmet Ufuk Erden kimdir?

Mehmet Ufuk Erden, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Mehmet Ufuk Erden kimdir?

Mehmet Pelesen, YFM Yapı İnşaat A.Ş.'yi kurdu!

YFM Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Pelesen, Başkan Yardımcısı olarak Fahri Keklik ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Yusuf Uğurtamer görev yapacak

Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat Haberi

Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Merhumun cenazesi bugün Levent Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Kilyos Mezarlığı'na defnedilecek. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...