04 / 10 / 2024

mehmet açıkgöz kınık projeleri

mehmet açıkgöz kınık projeleri

İzmir'in Kınık ilçesinde 2000 yılından beri müteahhitlik yapan Mehmet Açıkgöz, bölgenin dar gelirli ailelerine sağladığı imkanlarla birçok kişiyi ev sahibi yaptı.

İBB, Ayazağa'daki 23 dönümlük hissesini satışa hazırlanıyor: RAMS Türkiye ve Emay İnşaat'a söz verildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ayazağa'daki 23 dönümlük parselin satışı bu ay Meclis'e gelecek. İşte o dev arazinin satışı ile ilgili tüm detaylar...

Düğün hazırlıkları başladı! Lotus pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Laris Pırlanta fiyat listesi

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Evlilik tekliflerinin gözdesi lotus yüzükler binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki lotus yüzük fiyatları ne kadar? Laris Pırlanta yüzük fiyat listesi.

A101’de 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düştü!

A101 son kez duyurdu! Dev indirimler bugün sona eriyor. Bu kapsamda, 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düşecek. İşte 28 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Faturası kabarık gelenlere 1500 TL indirim! Faturada adınız soyadınız yazıyorsa hemen koşun!

Fatura ödemekten sıyrılmak artık oldukça kolay.! Adınız soyadınız faturanızda yazıyorsa 1500 TL'ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

Euro 30 gün sonra tam tam anlamıyla böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 yılının ilk toplantısını 2 Şubat günü gerçekleştirdi. Şimdi ise gözler 16 Mart tarihine çevrilirken euro kurunun 30 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Dolar 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar gardınızı alın!

Fed faiz kararı faiz kararını açıkladıktan sonra gözler dolar kuruna çevrildi. Yatay seyrinde devam eden dolar kuru için yatırımcılar ''yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte dolar 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar gardınızı alın!

mehmet açıkgöz kınık projeleri Haberi

mehmet açıkgöz kınık projeleri

16 yıldır Kınık ilçesinde müteahhitlik yapan Mehmet Açıkgöz, başarısının sırrının işine ve insanlara olan saygı ve samimiyetinden kaynaklandığını söyledi. Kınık İlçesi'nde son zamanlarda hız kazanan inşaat sektörü ile ilgili bilgi aldığımız Mehmet Açıkgöz, "İlçemizde yaşayan insanlara elimizden geldiğince her konuda yardım etmeye çalışıyoruz. İşimizde insanlar için faydalı yatırımlar yapmak önceliğimiz. Türkiye gelişmekte olan ülkeler arasında ve inşaat sektörünün de bunda rolü büyük. Büyükşehirlerin karmaşasından kurtulmak isteyen birçok vatandaşımızın ilçemize ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu da ilçemizde inşaat sektörünün gelişmesine ve yeni yaşam alanlarının oluşmasına katkı sağlıyor. Biz de gelişen bu sektör içinde halkımıza daha iyiyi, daha güzelini sunmak için imkanlar dahilinde en güzelini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz." dedi. 


Önce...