29 / 04 / 2024

Mehmet Ali Gökhan

Mehmet Ali Gökhan

İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Gökhan vefat etti. Cenazesi 17 Eylül 2014 Çarşamba günü İstanbul Bahçeköy Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Bahçeköy Mezarlığı 'nda defnedilecek.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Serdar Gökhan mezar yeri için daire parası ödedi!

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

Mehmet Ali Akben: Bankaların faiz indirimi sürmeli!

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, bankalarla yaptıkları görüşmelerin sonuç vermeye başladığını söyledi. Akben, “Bu konuda mesafe katettik. Bu aşağı doğru bu yönelişin devamını bekliyoruz” dedi.

Mehmet Ali Elbey: Kentsel dönüşümde bu hataya düşmeyin!

Diyarbakır Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (DİKENT) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Elbey, gayrimenkul sektörünün gündeminde olan kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi.

STFA Grubu'nun CEO'su Mehmet Ali Neyzi görevinden ayrılıyor!

2011 yılından bu yana STFA Grubu CEO’luk görevini yürüten Mehmet Ali Neyzi, 17 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. Neyzi, Osmanlı Tarihi konusunda yüksek lisans yapmak üzere Beyrut Amerikan Üniversitesi’ne devam edecek.

İzmit'in Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kentsel dönüşüme uğruyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelinde görsel kirlilik oluşturan yapıların yıkımına devam ediyor. Son olarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bir binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Mehmet Ali Gökhan Haberi

Mehmet Ali Gökhan

Ayten Gökhan'ın eşi, Faruk, Hülya, Serpil, Mete, Burcu, Zehra ve Serhat'ın babaları İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Gökhan vefat etti. Cenazesi 17 Eylül 2014 Çarşamba günü İstanbul Bahçeköy Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Bahçeköy Mezarlığı'nda...