27 / 05 / 2024

mehmet ası

mehmet ası

İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ası, Ahmet Doğu ve Mehmet Ası tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Bakan Özhaseki açıkladı! Güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim şart!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Sancaktepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Kalkan, Mehmet Asım Altundağ ve Eyüp Güney ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Lkr İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lkr İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Şasıcı tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki: Nurdağı'nda 2 bin 909 konutun inşası devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Nurdağı'nda 2 bin 909 konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

As Materiel İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Materiel İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Cumur tarafından kuruldu.

As Land Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

As Land Mimarlık Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail Yağız   ve Fatih Mehmet BATTAL tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Mehmet Özhaseki, "Allah aşkına bir evin bodrumunu yapmak gibi eşilen bir toprak parçası depremi nasıl tetikler?" dedi.

Mns As Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns As Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

mehmet ası Haberi

mehmet ası

İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ası, Ahmet Doğu ve Mehmet Ası tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi: Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Hariciye Konağı Sokak, No:3...