23 / 05 / 2024

Mehmet Aslana dava

Mehmet Aslana dava

OYUNCU Mehmet Aslan hakkında imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava açıldı. Antalya Muratpaşa Belediyesi. Güzeloba Mahallesi’nde bulunan villada kaçak inşaat yapılaşması olduğunu tespit etti.

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Doktor Mehmet Öz’e kız kardeşinden kira geliri davası! 

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün kız kardeşi Nazlım Öz, babalarının vefatından sonra Mehmet Öz'ün kira gelirlerini kendisine göndermediğini öne sürerek dava açtı. 

Mehmet Kocadon'a usulsüz düzenlenen yapı ruhsatı için 1 yıl hapis cezası!

CHP’li Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçuyla açılan dava sonuçlandı. Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Başkan Kocadon'a, 1 yıl hapis cezası verildi. 

Mehmet Öz babasının vasiyetnamesi için dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin iptal edilmesi için Nazlım Suna Öz’e dava açtı.

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Mehmet Akif Ersoy Müzesini geciktiren dava!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İstiklal şairi Mehmet Âkif Ersoy’un son günlerini geçirdiği İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’nda bulunan dairenin müzeye dönüştürüleceğini açıklaması üzerine, 7 yıldır devam eden bir dava ortaya çıktı. 

Mehmet Salih Tatlıcı’nın mirası paylaşılamadı!

Mehmet Salih Tatlıcı’nın 3 milyar dolarlık mirasının paylaşımı için açılan dava dün görüldü. Mirasçılar, Tatlı'nın mirasından istedikleri payları avukatlarıyla iletti.

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

Ankara Büyükşehir imar artışına dava açacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sert yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediyesi imar artışı değişmezse dava açacağını duyurdu.

Avukat Mehmet Uyar'a devremülk şirketine dava açma cezası!

Adana Barosu avukatlarından Mehmet Uyar, devremülk şirketinin müşteri portföyünü gizlice ele geçirip, müşterilerden vekaletname alarak şirket aleyhine dava açmakla suçlanıyor.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Mehmet Ertuğrul Hatay, Betüla Peyzaj'a dava açtı!

HATKO AŞ'nin yönetim kurulu başkanı, eski FB'li yönetici Mehmet Ertuğrul Hataylı, Sarıyer Reşitpaşa'daki evinin bahçesinin peyzaj işlerini istediği gibi yapmayan şirkete dava açtı.

Mehmet Aslana dava Haberi

Mehmet Aslana dava

OYUNCU Mehmet Aslan hakkında imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava açıldı. Antalya Muratpaşa Belediyesi. Güzeloba Mahallesi’nde bulunan villada kaçak inşaat yapılaşması olduğunu tespit etti. 



Bu yapılaşmanın izinsiz ve ruhsatsız yapıldığı iddiasıyla tutanak düzenledi. Tapu kayıtlarında villanın Mehmet Aslan’a ait olduğu tespit edildi. Aslan, kaçak yapı yaptırdığı tespit edilince uygulamayı düzeltmesi için belediye görevlilerinde uyarıldı. Tüm uyarılara rağmen düzeltmede bulunmayan Aslan hakkında savcılığa şikayette bulunuldu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, hazırladığı iddianamede; Aslan’ın “İmar kirliliğine neden olma” suçundan 5 yıla kadar hapsini...