04 / 05 / 2024

mehmet atalay toki

mehmet atalay toki

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay TOKİ'den kontenjan alıp meslektaşlarına sunacaklarını söyledi

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

Müteahhit Mehmet Açıkgöz, Kınık'ın TOKİ'si gibi!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2000 yılından beri müteahhitlik yapan Mehmet Açıkgöz, bölgenin dar gelirli ailelerine sağladığı imkanlarla birçok kişiyi ev sahibi yaptı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Mehmet Çerçi, Akgedik Yunuskent TOKİ projesini anlattı!

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Özellikle ev sahibi olamayan orta ve dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için düğmeye bastık. Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etabında çalışmalar devam ediyor" dedi.

Mehmet Özcan'dan TOKİ'nin Keşan'daki projelerine destek!

Keşan TOKİ Sosyal Konutları Yönetim Kurulu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Uçar ve yönetim kurulu üyeleri TOKİ Sosyal Konutları ile ilgili bazı taleplerini Özcan’a iletti.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay Mehmet Öğün konuk oldu!

TOKİ tarafından şehircilik, mimari kültür, proje aşamalarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay “Şehirde görünmez düzenden görünen düzensizliğe” başlığı adı altında Mimar Mehmet Öğün konuk oldu.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan 24 Mart 2016 tarihinde kentsel dönüşüm projeleri devam eden Kırşehir'i ziyaret etti. TOKİ Başkanı, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’la da görüştü.

Mehmet Gökdağ, Gaziantep'teki TOKİ projesini meclise taşıdı!

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 2011 yılında TOKİ'nin, Gaziantep Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün de desteğini alarak polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesini TBMM gündemine taşıdı.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

Mehmet Çerçi: TOKİ’yi yaparken, Büyükşehire takılmadık!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Alaşehir’de sivil toplum kuruluşlarına yaptığı çalışmaları anlattı. Çerçi, "Biz TOKİ’yi, kentsel dönüşüm ve yeni sanayi yerlerini kurmak aşamasında bakanlıkla irtibatta olacağız." dedi.

Mehmet Çerçi, TOKİ Manisa Yunuskent Konutları'nı inceledi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ alan incelemesinden açılışlara, toplantılardan düğün merasimlerine kadar bir çok etkinliğe katılarak yoğun bir hafta sonu geçirdi.

Mehmet Ergün Turan'dan TOKİ İkinci Bahar projesinin detayları!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, emeklilere 250 lira taksitle konut projesinin detaylarını anlattı. Kadraj programına katılan Turan, "Emekliyi, kira öder gibi ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz" dedi.

mehmet atalay toki Haberi

mehmet atalay toki

Basın İlan Kurumu ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile başlatılan Medya Mensuplarını Konut Edindirme Projesi başladı. Küçükçekmece Kayaşehir Mevkii 19. bölgede yer alan arsalar üzerinde inşa ettirilecek konutlardan 300 adedi İstanbul'da çalışan basın mensuplarına tahsis edildi. BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, medya mensuplarının konut sıkıntısı sona erene kadar TOKİ'nin yeni projelerinden kontenjan ayırmaya devam edeceklerini...