18 / 07 / 2024

Mehmet Başar Ceylan

Mehmet Başar Ceylan

Loft8 Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Başar Ceylan ve Tuğba Akıner ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Şile, Çavuş Mahallesi, Ortanca Sokak' ta kuruldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başarır tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşümde başarının formülü: Fizibilite raporu!

İmpo İmar Kentsel Dönüşüm Müdürü Mehmet Aydemir kentsel dönüşümde başarılı olabilmek ve ilerde yaşanacak sorunları önceden tespit etmek için mutlaka fizibilite raporunun hazırlanması gerektiğini belirtti.

Mehmet Yaşar: Van'da imar ve kentsel dönüşüm sorunu var!

Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, genel sekreterlik görevine getirildikten sonra bir taraftan belediyeye bağlı kurumları ziyaret ederken, bir taraftan da sorunların giderilmesi konusunda çalışmalarını yürütüyor.

Türkiye, ulaşımda dünya yarışına girebilme başarısını elde etti!

Bakan Mehmet Müezzinoğlu "Yol medeniyettir" ifadesiyle dağı taşı delerek, deniz altından tüneller yaparak, bu ülkenin ulaşımda, dünyayla yarışına güçlü mührü vurabilme başarısını elde ettiğini belirtti.

Loft8 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft8 Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Başar Ceylan ve Tuğba Akıner ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Şile, Çavuş Mahallesi, Ortanca Sokak' ta kuruldu.

Mehmet Okay Ant Yapı'nın başarı sırrını anlattı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, sektörde rakabet halinde olan firmaların ve projelerin nasıl başarılı olabileceğini ve Ant Yapı'nın başarı sırrını bir hikaye ile anlattı.

Mehmet Özhaseki en başarılı belediye başkanı seçildi!

Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminatla 3,5 ton sucuk dağıtan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yer aldı.

Mehmet Şimşek: Zor bir dönemden geçiyoruz, yüzde 3,3'lük büyüme başarıdır!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek, " Türkiye'nin böyle bir konjonktürde yüzde 3,3'lük büyümeyi yakalaması önemli bir başarıdır" dedi.

Mehmet Şimşek: Türkiye'nin 3,3'lük büyümeyi yakalaması başarıdır!

Maliye Bakanı Şimşek, Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek, " Türkiye ' nin yüzde 3,3' lük büyümeyi yakalaması önemli bir başarıdır " dedi...

Hilmi Işıkören ''Başarı ve Motivasyon Semineri'' 10 Mayıs'ta!

İstanbul Aydın Üniversitesi' nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da gerçekleştirilecek...

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı!

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı. Termo Teknik’in Logic Kombi satış ve hizmet kampanyasında başarılı olan 53 Logic bayisi, St. Petersburg’ta başarı kutlaması yaptı.

Mehmet Başar Ceylan Haberi

Mehmet Başar Ceylan

Loft8 Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Başar Ceylan ve Tuğba Akıner ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Şile, Çavuş Mahallesi, Ortanca Sokak'ta kuruldu.


Loft8 Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak  dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurtiçi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği...