27 / 04 / 2024

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı!

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı!

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı. Termo Teknik’in Logic Kombi satış ve hizmet kampanyasında başarılı olan 53 Logic bayisi, St. Petersburg’ta başarı kutlaması yaptı.



İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürüdüren Termo Teknik, “Kraliçe Ödülü (The Queen’s Award) sahibi Logic Kombi’nin satışında en fazla başarı yakalayan 53 bayisini 26-29 Mart tarihleri arasında St. Petersburg’da ağırladı. Gerçekleştirilen gezide ünlü Nevski Caddesi, Isaac Katedrali, Amirallik Binası, Sanatçılar Meydanı, Aurora Gemisi, Neva Nehri gibi doğal ve tarihi yerlerin yanı sıra, çarların geniş özel sanat koleksiyonlarına ev sahipliği yapan dünyanın en büyük müzeleri arasında yer alan Hermitage Müzesi de ziyaret edildi. Bayiler, kültür turunun yanında birçok eğlenceli aktiviteye katılma fırsatı da buldu.


Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay,  Logic’in hem iki banyoda, hem de mutfakta aynı anda sıcak su sağlama özelliğinin tüketici tarafından tercih edilmesinde önemli bir etken olduğunu ve bu özelliği üstün Termo Teknik servis kalitesi ile desteklediklerini belirtti.

Yüzde 107.5 enerji verimliliği, 70 santim boy, 26 kw ısıl güç ve 35 kw sıcak su kapasitesine sahip olan ve bu nedenle 26/35 Logic Kombi olarak tanınan cihaz, olağanüstü verimlilik, 11 farklı emniyet sistemi, sessiz çalışma gibi üstün özellikleri bünyesinde topluyor.



Geri Dön