30 / 04 / 2024

v etkinlikleri

v etkinlikleri

Ülkemizde ve dünyada her yıl Ekim ayında düzenlenen “Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı” kapsamındaki etkinliklere M1 Merkez Adana AVM’de destek oldu. M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz konuyu değerlendirdi.

Özyeğin Üniversitesi Dünya Mimarlık ve Konut Günü’nü kutladı!

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dünya Mimarlık ve Konut Günü’ nü kutlamak amacı ile “ Mimarlık Eğitimi, Mimarlık Pratiği ve Yarışmalar ” Paneli düzenledi.

Sunay Akın, M1 Merkez Adana AVM'de Ramazan öykülerini paylaştı!

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın; eski zamanların Ramazan öykülerini M1 Merkez Adana AVM ziyaretçileri ile 14 Temmuz 2014 Pazartesi akşamı paylaştı.

Yingli Solar, enerji sektörünü kupa heyecanıyla bir araya getirdi!

Brezilya 2014 Dünya Kupası’nın ana sponsorlarından Yingli Solar, Türkiye’de enerji sektörünü bir araya getirerek Dünya Kupası heyecanını İstanbul’da yaşattı. Yingli Solar ve iş ortakları heyecan dolu anlar geçirdi.

Batıkent Meydan AVM'de kadınlar matinesi gerçekleşti!

Yenimahalle Belediyesi'nin bu ay 10'uncusunu düzenlediği Kadınlar Matinesi, renkli görüntülere sahne oldu. Günlük sıkıntılarına matinede mola veren yüzlerce kadın, canlı müzik eşliğinde stres attı.

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı!

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı. Termo Teknik’in Logic Kombi satış ve hizmet kampanyasında başarılı olan 53 Logic bayisi, St. Petersburg’ta başarı kutlaması yaptı.

Torun Center basın buluşması ve şantiye gezisi 3 Nisan'da!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Torun’un sözcülüğünde düzenleyeceğimiz basın sohbet toplantısı ve proje alanı gezisi 3 Nisan 2014 Saat 10.00'da başlayacak.

Resim İstanbul'da yarın İzmir'in Meşhur Kumrusu etkinliği düzenleniyor!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe 'de inşa edilen Resim İstanbul projesi yarın tüm gün boyunca Resim İstanbul satış ofisinde İzmir'in Meşhur Kumrusu etkinliği düzenleyecek.

Honda CR-V fiyatları tavan yaptı! İşte 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Sıfır otomobil fiyatlarının zirveyi gördüğü bu günlerde Honda, CR-V modelinin fiyat listesini ve özelliklerini yeniden oluşturdu. Peki CR-V modelinin fiyatı ne kadar oldu? Modelin özellikleri neler? Cevabı haberimizde...

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

Honda CR-V'nin fiyatları yenilendi! İşte Mart 2022 Fiyat Lİstesi...

Ülkemizde en çok sevilen SUV modeli otomobillerden biri olan Honda CR-V'nin yenilenen fiyat listesi açıklandı! Otomobil severler tarafından merakla beklenen CR-V modelinin özellikleri ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Honda HR-V Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan Honda, otomobil pazarına yeni üyesini ekledi. Honda'nın Yeni H-RV modeli sonunda Türkiye'de satışa çıktı. Peki Yeni HR V modelinin güncel fiyat listesi ve özellikleri nasıl? Ayrıntılar haberimizde...

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu!

1 milyar 200 milyon TL değerindeki ‘V Mall İstanbul’ Alışveriş Merkezi için ilk kazma vuruldu...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalıl tarafından kuruldu.

Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği!

31416 sayılı Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ebdeli ile Vınod Daftarı tarafından kuruldu.

v etkinlikleri Haberi

v etkinlikleri

AVM’ye gelen ziyaretçiler arasında farkındalık yaratmak ve “Meme Kanseri” hakkında duyarlılığı arttırmak amacıyla M1 Merkez Adana AVM’de Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 19 Ekim 2014 Pazar günü Meme Kanseri Bilgilendirme Standı kuruldu. Gün boyunca bilgilendirme yapılan standa;ziyaretçiler yoğun ilgi  gösterdi.


Adana Valiliği Halk Sağlığı Kanser Şubesi yetkilileri tarafından M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerine “Meme Kanseri”nde erken teşhisin önemi vurgulandı. Bu anlamda doktor kontrollerinin kesinlikle aksatılmaması gerektiği ve kanserden korunma yöntemleri konusunda geniş kapsamlı bilgi paylaşıldı.   

M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz; “Ülkemizde ve dünyada çok yaygın bir hastalıkla erken teşhis ve tedavi sayesinde mücadele edilebileceğinin vurgulandığı bu tarz bilinçlendirme ve farkındalık kampanyalarını desteklemeye ve  “Hayatın Merkezi”nde gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”...