06 / 05 / 2024

Mehmet Bayraktar ofis pazarı açıklaması

Mehmet Bayraktar ofis pazarı açıklaması

Toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareyi aşan alışveriş merkezleri, iş merkezleri, konut/rezidanslar, karma projelerin yapım ve yatırımlarını üstlenen Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, ofis pazarında rekabetin giderek arttığını söyled

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 12 milyon 531 bin 930,62 TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayraktar, Mahmut Bayraktar ve Mehmet Sami Akbülbül ortaklığında kuruldu.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın devri mümkün mü?

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın bir vakfın mülkiyetine geçmesi doğru mu? Avukat Mehmet Bayraktar anlattı...

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

İnteraktif Gayrimenkul ve Dijital Ofis Hizmetleri Şirketi kuruldu!

İnteraktif Gayrimenkul ve Dijital Ofis Hizmetleri Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti!

İTO 16. dönem Emlak Müşavirleri Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar'ın yeğeni Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti.

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cansu Pekintürk Düzcükoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Bayraktar ofis pazarı açıklaması Haberi

Mehmet Bayraktar ofis pazarı açıklaması


Toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareyi aşan alışveriş merkezleri, iş merkezleri, konut/rezidanslar, karma projelerin yapım ve yatırımlarını üstlenen Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, ofis pazarında rekabetin giderek arttığını söyledi. 

Türkiye de nitelikli ofis pazarının özellikle son yıllarda ciddi bir ivme kazandığına işaret eden Bayraktar, " Sektördeki bu gelişmeye paralel olarak ofis projeleri de bir hayli artış gösterdi. Bu durum tabiiki rekabeti de artırmış durumda" diye konuştu. 

Öte yandan hızlı gelişimin, bir takım olumsuzlukları da beraberinde getirdiğini ifade eden Bayraktar şunları söyledi: "Sektöre dışarıdan konusunda uzman olmayan farklı sektörden firmalar da girdi. Örneğin yanlış yapılanmalar, işlevsel ve estetik olmayan vasıfsız binalar pazarı ciddi anlamda sıkıntıya soktu." Akıllı ve yeşil ofis yabancıları çekiyor Özellikle son yıllarda yabancı talebin ciddi anlamda artmış durumda...