24 / 07 / 2024

Mehmet Biçer

Mehmet Biçer

'Alternatif turizm'in son örneklerinden birisi terk edilmiş ve suyu olmayan, Antalya'nın Korkuteliilçesindeki Beğiş köyünün 'sade yaşam köyü'ne dönüştürülmesi oldu

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 156 bin 217,69 TL sermaye bedeli ile Mehmet Başer, Demet Bilici ve Mert Başer ortaklığında kuruldu.

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Dinçer tarafından kuruldu.

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Bilal Habeşi Özer ve Kenan Biçer ortaklığında kuruldu.

JP Morgan Bitcoin'e değer biçti!

Kripto para birimin en çok yatırım alan birimi Bitcoin için biçilen adil değer belli oldu. Dev banka  JP Morgan Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin dolar olduğunu kaydetti.

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm uygulanacak mahallenin sakinleriyle buluştu

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Gülizar Biçer Karaca’dan Denizli'deki deprem çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Denizli art arda depremlere sahne olurken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilişkin cevaplar geldi.

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Atmaca, Emin Azgın, İdris Koç ve Mehmet Dinçer ortaklığında kuruldu.

Mehmet Biçer Haberi

Mehmet Biçer

Son yıllarda turizmi çeşitlendirme çalışmaları hız kazandı. Alternatif turizm kapsamında Kongre, spor, inanç, kültür, kurvaziyer, golf ve sağlık turizminin yanına kırsal turizm de eklendi. Kırsalda turizm yapmak isteyen girişimciler, daha çok Torosların köylerini seçiyor. Antalya'da beş yıldızlı Liberty Lara Beach Hotel Genel Müdürü Mehmet Biçer, Korkuteli'nin Beğiş köyünü alternatif turizme açtı. Terk edilmiş ve susuz köyden 10 taş ev satın alan Biçer, köylüler tarafından altı ahır-üstü ev olan evleri, orjinalliğini bozulmadan taş dubleks eve dönüştürdü. Biçer, evlerin pazarlanması için de Hollandalı tur operatörü İspora ile anlaştı. Akdeniz mimarisinin tipik örneği 10 taş doublex evler ağustos ayında hizmete açılacak.


Turizm sektöründe uzun yıllar çalışan ve son 12 yıldan beri de üst düzey idarecilik yapan Mehmet Biçer, alternatif turizm alanlarını değerlendirmek için...