23 / 07 / 2024

Mehmet Birkan yalova

Mehmet Birkan yalova

Yalova Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan kimdir? Mehmet Birkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Birkan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Birkan...

Esibar Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Esibar Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çalışır ve Mehmet Birkan Çalışır ortaklığında kuruldu.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Yalova'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Yalova Satış Memurluğu tarafından Yalova Hacımehmet Köyü'nde yer alan 3 bin 80 metrekare büyüklüğündeki arsa 6 milyon 776 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Yalova Hacı Mehmet Ovası imara açıldı!

Yalova Belediye Meclisi tartışma yaratacak imar kararı aldı. 1999 depreminden en çok etkilenen Yalova Hacı Mehmet Ovası imara açıldı.

TOKİ Yalova Armutlu Konutları'nın ihalesi 30 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yalova Armutlu'da 128 konutun yapılacağı bildirildi. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, TOKİ konutları için 30 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

TOKİ Yalova Armutlu'da 128 konut inşa edecek!

TOKİ Yalova’nın Armutlu ilçesinin Saatbahçe mevkiine 128 konut yapacak. Konutlarla ilgili başvuruların 12 Kasım 2015 tarihine kadar süreceğini söyleyen Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, vatandaşların bu fırsattan faydalanmalarını istedi.

TOKİ Armutlu'da 128 konut yapacak!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Yalova’nın Armutlu ilçesinin Saatbahçe mevkiine 128 konut yapacak. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, konutlarla ilgili başvuruların 12 Kasım 2015 tarihine kadar süreceğini söyledi.

Yalova yeni adliye binasının projesi tamamlandı!

Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, yeni adliye binasının avam projesinin tamamlandığını ve projenin yatırım programına alındığını söyledi. 10 bin metrekare alana yapılması için çalışma başlatılan yeni adliye binasının projesi tamamlandı.

Yalova Kelebek Çayırı'ndaki cami inşaatı ne zaman bitecek?

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kelebek Çayırı Mevkii’nde geçen yıl temeli atılan caminin tamamlanması için hayırseverlerin yardımı bekleniyor.

Yalova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Belediye Başkanlığı, Hacımehmet ve Kirazlı mahallelerinde bulunan 2 arsaı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 5 milyon 816 bin 8 TL olarak belirlendi.

Yalova'da 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova'da Hacımehmet ve Kirazlı mahallelerinde bulunan sosyal tesis alanı ve sanayi alanı, Yalova Belediye Başkanlığı'ndan 27 Mayıs 2015 günü 14:00 ile 14:15 arası ihale ediliyor.

Yalova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Belediyesi, Hacımehmet Köyü ve Kirazlı Köyü'nde yer alan 2 adet arsayı toplam 5 milyon 816 bin TL bedelle ihale ediyor. Arsaların ihalesi 27 Mayıs'ta yapılacak.

Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binası yarın açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca son teknoloji kullanılarak yaptırılan Yalova Devlet Hastanesinin ek hizmet binası, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle açılacak.

Mehmet Birkan yalova Haberi

Mehmet Birkan yalova

Mehmet Birkan kimdir?

Mehmet Birkan, 1965 Yılında Armutlu’da doğdu. İlk öğrenimini Armutlu İlköğretim Okulunda tamamladı. Orta ve Lise öğrenimini ise Gemlikte tamamladı. 


Siyasete girmeden önce Otel işletmeciliği ve Ziraat işleriyle uğraşmıştır. Armutlu Adalet ve Kalkınma Partisi kurucularındandır. İlçe Teşkilatı ve halkın isteğiyle Adalet ve Kalkınma Partisi Armutlu Belediye Başkan Adayı olmuş,  28.03.2004  seçimlerinde oyların%36’lık bir kısmını alarak, Armutlu halkının' da desteğiyle Armutlu Belediye Başkanı seçilmiştir. 


Göreve başladığı 28.03.2004 tarihinden itibaren yoğun, özverili ve başarılı bir çalışma temposuyla Armutlu İlçesinin hak ettiği çehreye kavuşması için çalışmalara aralıksız devam etmiş 2009 seçimlerinde ise halkın desteği daha da armış ve oyların %58’lik  kısmını alarak ikinci kez belediye başkanı...