25 / 05 / 2024

Mehmet Burak

Mehmet Burak

Aderans Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi, Mehmet Burak Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilciler Caddesi'nde açıldı.

Fabs Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fabs Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Çöl tarafından kuruldu.

Şenyurt Kündekari Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenyurt Kündekari Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Şenyurt tarafından kuruldu.

Zk Teknoloji İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zk Teknoloji İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Çakıroğlu ve Ozan Altınsoy ortaklığında kuruldu.

Rb Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Bayrak tarafından kuruldu.

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Talu ve Uğur Talu ortaklığında kuruldu.

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Akkaya tarafından kuruldu.

Bnb Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnb Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Yücel tarafından kuruldu.

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Florya'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan ve Mehmet Burak Üçkardeş tarafından kuruldu. 

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gönül Talu, Mehmet Burak Talu ve Fevzi Ömer Talu tarafından kuruldu.

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Sun Dance Yatçılık Brokerlik ve Acentelik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Dance Yatçılık Brokerlik ve Acentelik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Kulaçoğlu tarafından kuruldu.

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Subatay tarafından kuruldu.

Acr Box Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Box Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adil Umur Acar ve Mehmet Burak Acar ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Burak Haberi

Mehmet Burak

Aderans Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi, Mehmet Burak Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilciler Caddesi'nde açıldı. 


Aderans Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilciler Caddesi,...