14 / 05 / 2024

Mehmet Çağin

Mehmet Çağin

CSM Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Çağin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim 2014 tarihinde Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Süvari Caddesi'nde kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Oğuzer Yeşilyurt ve Mehmet Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Dağ Mimarlık inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesini imzaladı. Projeyi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. inşa edecek...

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'da inşa edeceği konutlarda son durum ne?

K Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TOKİ tarafından Karabağlar'a inşa edilecek olan evlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ankara'da Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı restore edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı'nda bulunan Hallaçlı Mehmet Ağa Konağını restore edecek.

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Açık tarafından kuruldu.

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 binTL sermaye bedeli ile Emre Can Çiçin tarafından kuruldu.

Mehmet Cengiz'in acı günü! Annesi Şöhret Cengiz vefat etti!

Cengiz Holding'in yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Çengelköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek...

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

Cengiz İnşaat, Hırvatistan’da 2.7 milyar liralık demiryolu yapacak!

Slovenya’dan Karadağ’a, Bulgaristan’dan Bosna-Hersek’e özellikle eski Doğu Bloku ülkelerine yönelen işadamı Mehmet Cengiz’in yönettiği Cengiz İnşaat, geçen yıl başladığı Bosna-Hersek’te 5C Koridoru Otoyolu’nu 2021’de teslim edecek... 

Mehmet Çağin Haberi

Mehmet Çağin

CSM Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Çağin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


CSM Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...