03 / 05 / 2024

Mehmet Cahit Turhan kimdir

Mehmet Cahit Turhan kimdir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Kanal İstanbul'un boğazlardaki tehlikeleri önlemek için yapılması gerektiğini ifade ederek, "Yapmazsak bu bizim üzerimizde baskı olur." diye konuştu…

Cahit Turhan: İptal edilen projemiz yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, ihale edilmesi düşünülen bazı projelerin ötelendiği bildirerek, şunları söyledi: "İptal edilen projemiz yok, ihale etmeyi düşündüğümüz bazı projeleri öteledik."

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Karayolları Genel Müdürü ve ekibi görevden alındı!

Karayolları Genel Müdürü ve ekibi görevden alındı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nde deprem yaşandı. 3. köprü, duble yollar gibi büyük projeleri yaklaşık 8 yıldır görev yapan Karayolları'nın üst yönetimi tamamen değişti.

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğü görevinden alındı. Peki, 16 Ocak 2006 tarihinden beri Karayolları Genel Müdürü olarak hizmet veren Mehmet Cahit Turhan kimdir? İşte Mehmet Cahit Turhan...

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Adil Karaismailoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alınarak, yerine Adil Karaismailoğlu atandı…

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşüne katıldı...

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Cahit Turhan: Ankara ile İstanbul arası 30 dakika kısalacak!

Bakan Cahit Turhan, TCDD Taşımacılık AŞ Koordinasyon ve İstişare Toplantısı'nda açıklama yaptı. Turhan "Hizmet kalitesini ve sefer sayılarını artırmak amacıyla sipariş edilen 12 yeni YHT setinden 2'si teslim alındı. Bunların testleri tamamlanmak üzere" ifadelerini kullandı.

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Artvin-Rize Havaalanı ne zaman açılacak? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, merakla beklenen Artvin-Rize Havaalanı'nı yıl sonuna doğru hizmete açmayı planladıklarını müjdeledi.

Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu. Turhan, "İl ve ilçe yollarımızın standardını projeli olarak hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi...

Kırıkkale'ye YHT müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kırıkkale’nin kısa bir süre içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hizmetine açılacağını söyledi.

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız!

Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bunun için de Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız. Kanal İstanbul, İstanbul'un kaderini değiştirecek olan, bu ülkeninin kaderini değiştirecek olan bir projedir'' dedi.

Kanal İstanbul kendini 4 yılda amorti edecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, bir süredir gündemde tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak " 20 yılda, 60 milyar dolar getirecek" dedi...

Mehmet Cahit Turhan kimdir Haberi

Mehmet Cahit Turhan kimdir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Çankırı'nın Orta ilçesinde Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay ile görüşme gerçekleştirerek, ilçe hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Turhan daha sonra Şabanözü ilçesine giderek, belediye binası önünde yaptığı konuşmada, bugüne kadar milyarlarca liralık hizmet gerçekleştirdiklerini belirtti.

Türk milletinin büyük devlet olmayı hak ettiğinin altını çizen Turhan, "Zaman zaman bizi içimizden bölmüşler, parçalamışlar, beyliklere çevirmişler fakat yine toparlanıp dirilmişiz, imparatorluklar kurmuşuz. Yeniden dirildik, kuruluyoruz, yeni imparatorluğumuzu kuracağız inşallah. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım." dedi.

Türkiye'nin menfaatlerinde birlik olunması gerektiğini aktaran Turhan, konuşmalarına şu şekilde devam etti:
"Ülkemizde maalesef bir ana muhalefet var, ne yaparsak, 'yanlıştır' diyor. Boğazlara köprü yapıyoruz, boğazın altından tünel yapıyoruz, dağları deliyoruz, 'Yanlış yapıyorsunuz' diyorlar. Şimdi, 'Kanal...