05 / 05 / 2024

Mehmet Çakılcıoğlu konuşması

Mehmet Çakılcıoğlu konuşması

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni binasında imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde kaçak tadilat yaptığı iddia edildi.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

Mehmet Çakılcıoğlu: Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

Mehmet Çakılcıoğlu konuşması Haberi

Mehmet Çakılcıoğlu konuşması

Merakla beklenen İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kanal İstanbul projesinin her yönüyle ele alındığı ve tüm gün süren çalıştay’da birbirine paralel sekiz oturum ve tüm katılımcıların kürsü kullanabildiği bir forum yapıldı. Yapılan forumun ardından İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu değerlendirmelerde bulundu.

Kanal İstanbul projesinin her yönüyle ele alındığı ve tüm gün süren Çalıştay’da birbirine paralel sekiz oturum ve tüm katılımcıların kürsü kullanabildiği bir forum yapıldı. Yapılan forum’un ardından İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu değerlendirmelerde bulundu.

Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz

Çakılcıoğlu, “Bugün sekiz oturumda, kırk konuşmacı görüşlerini bildirdi. Bu görüşler için teşekkür ediyoruz. Dünyada tek olan İstanbul’un tarihi ve mistik yapısı zedelenecek. İstanbul için üst ölçekli planlar yapılmıştı....