16 / 05 / 2024

mehmet canıtatlı köşe yazısı

mehmet canıtatlı köşe yazısı

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünkü köşe yazısında konutta balon konusuna değindi. Canıtatlı yazısında: "Rakamlar ortada konuttan ne balon ne köpük var" açıklamasında bulundu...

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İstanbul Hal'inde çılgın ucuzluk! Patlıcan, salatalık, pancar, biber, şeftali, muz ne kadar? 27 Ekim 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 27 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, İstanbul Hali'nde patlıcan, salatalık, pancar, biber, şeftali, muz ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 binTL sermaye bedeli ile Emre Can Çiçin tarafından kuruldu.

Bureau Can Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bureau Can Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tatlıoğlu tarafından kuruldu. 

Mehmet Salih Tatlıcı’nın mirası paylaşılamadı!

Mehmet Salih Tatlıcı’nın 3 milyar dolarlık mirasının paylaşımı için açılan dava dün görüldü. Mirasçılar, Tatlı'nın mirasından istedikleri payları avukatlarıyla iletti.

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

Folkart Boyalık Çeşme fiyat listesi!

Folkart Boyalık Çeşme fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Toplam 36 adet rezidans daireden oluşan proje Folkart Yapı imzası taşıyor...

Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları!

36 adet rezidans daireden meydana gelen Folkart Boyalık Çeşme projesi rezidans yaşamının ayrıcalığını Çeşme’de de yaşamak isteyenler için tasarlandı.  İşte Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları...

Folkart Boyalık Çeşme'de 334 bin 880 Euro'ya 1+1! Yeni Proje!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Boyalık Çeşme'de satışlar başladı. Toplam 36 adet rezidans daireden oluşan Folkart Boyalık Çeşme'de fiyatlar 334 bin 880 Euro'dan başlıyor.

Karabük'e yeni teknopark!

Karabük'e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Karabük'e yeni bir teknopark kazandırıyoruz, bunun için bakanlığın tüm desteğini aktaracağız." dedi.

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi kuruldu!

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohammed Albar ve A. Abduşşah M Albar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

HBS Mimarlık E Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HBS Mimarlık E Ticaret Anonim Şirketi 80 bin TL sermaye ile 23 Ekim 2017'de Neslihan Tanır tarafından kuruldu. 

mehmet canıtatlı köşe yazısı Haberi

mehmet canıtatlı köşe yazısı

Burası ne Çin ne de İspanya, Burası Türkiye...

Ekonomide hiçbir şey eskisi gibi değil. Gayrimenkul sektöründe de öyle. Stres hissedildiği anda hükümet yetkililerinden piyasanın önde gelen isimlerine kadar herkes tepkisini hemen dile getiriyor. Buna rağmen, her nedense baloncu amcalarımız senaryolarıyla akılları bulandırmak istiyor. Ama rakamlar yalan söylemiyor. 


İşte size birkaç gerçek... Türkiye İstatistik Kurumunun, Konut Satış İstatistiklerine göre gayrimenkul sektörü yılın ilk dokuz ayında rekora imza attı. Türkiye genelinde bu yılın 9 ayında 862 bin konut satılarak, 2012nin tamamındaki 701 bin konutluk satışın üzerine çıkıldı. Kalan 3 ayda 1 milyon konutluk satış rakamının da aşılacağı ifade ediliyor. 


Emlak GYO'nun ikincil halka arzında neredeyse 3 katı talep geldi. Talebin yüzde 80'ni yabancılardan...Yani onlar için aynlan oran hemen karşılık buldu. Önceden ayda birkaç kez...