29 / 04 / 2024

Mehmet Çelebi

Mehmet Çelebi

MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çelebi, Nezahat Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Çelebi: Bursa konut sektörü lükse yöneldi!

Bursa’da inşaat sektöründe en eski firmalardan biri olan Çelebiler İnşaat’ın temelleri 1974 yılında İstanbul’da Mustafa Çelebi tarafından atıldı...

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Bursa'da inşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

Manavgat Zekiye Öz Hatun Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün hayırları ile inşa ettirilen ve annesinin ismini verdiği Zekiye Öz Hatun Camii’nin açılışını yaptı.

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi Mehmet Çelebi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Makedonya Kebir Mehmet Çelebi Camii restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan ve 1963 depreminde hasar gören Kebir Mehmet Çelebi Camii Türkiye'nin de desteğiyle restore edildi.

Mustafa Bozbey'den Mobilimo'ya destek!

İnegöl' de Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çelebi Mehmet Bulvarı için 60 bina daha yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Kent merkezinde çalışmak kolay değil. Çelebi Mehmet Bulvarı için bugüne dek 420’yi aşkın bina yıktık, daha da yıkılacak 60 bina var." dedi

Bursa Çelebi Mehmet Bulvarı için 410 bina yıkıldı!

Bursa Çelebi Mehmet Bulvarı’ndaki çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalıların yeni yılda 30 metre genişliğindeki yeni bulvarı kullanmaya başlayacağını söyledi.

Çelebi Mehmet Bulvarı yıl sonuna kadar hizmete açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa’yı Acemler’den Samanlı’ya kadar gerdanlık gibi saracak Çelebi Mehmet Bulvarı’nın yüzde 75’lik bölümünün kamulaştırmasının tamamlandığını ve yıkım çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Bursa'da Çelebi Mehmet Bulvarı’nın inşaatı devam ediyor!

Bursa’yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara-İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik Çelebi Mehmet Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor..

Çelebi Mehmet Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara - İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik Çelebi Mehmet Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor.

Mehmet Çelebi Haberi

Mehmet Çelebi


MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çelebi, Nezahat Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta kuruldu. 


MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı...