30 / 04 / 2024

Mustafa Bozbey'den Mobilimo'ya destek!

Mustafa Bozbey'den Mobilimo'ya destek!

İnegöl' de Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu.



İnegöl' de Mobilimo Mobilya Alışveriş Merkezi Projesi'ne imza atan Artı Fayda A.Ş.'nin ortakları Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu. Son dönemlerde yatırımların sekteye uğradığını ve yeni yılın ilk çeyreğinde bazı belirsizliklerin ortaya çıktığını vurgulayan Çelebi, kendilerinin hız kesmeden ilerlediklerini ve bu şekilde ivmelenerek devam edeceklerini söyledi. Türkiye'de inşaat sektörünün lokomotif olduğunu anlatan Çelebi, bu sektörün birçok sektörü dolaylı olarak etkilediğini ifade etti, artık yatırımların bilinçli yapılmasının önemini belirtti. Çelebi, diğer birçok sektörde durağanlık varken ve çevremizde birçok olumsuz ve sıkıntılı bir süreç yaşanmasına rağmen mobilya sektörünün 2014 2015 döneminde ihracat rakamlarını artırdığını, 2 milyar dolarlık bir hacimle ülke ekonomisine katkı sağladığını ve bunda İnegöl'ün çok ciddi bir payının olduğunu dile getirdi. Ayrıca İnegöl'ün sektörde bir üst kimlik kazanmasında Mobilimo Mobilya Alışveriş Merkezinin çok önemli rol üstleneceğinin altını çizdi. Projeyi çok önemli olarak değerlendiren ve en kısa zamanda projeyi yerinde ziyaret edeceğini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise "Projenin Bursa' ya çok önemli artılar katacağını düşünüyorum. Sadece İnegöl Bölgesinin kalkınması açısından düşünmemek gerekiyor. Proje bittiğinde tüm Bursa kazanacak. Bölgeye getirişi çok ciddi derecede olacak. Bu projeyi hayata geçiren Artı Fayda A.Ş' ye teşekkür etmek istiyorum. Bu projeyi gönülden destekliyorum" diyerek projenin Bursa' ya katkısını dile getirdi. 


365 GÜN MOBİLYA FUARI 


Mobilimo AVM'nin özelliklerinden bahseden Mehmet Refik Selik ise "365 gün fuar alanı gibi olacak. İnegöl'e gelen tüketiciler mobilya almak için fuarı beklemek zorunda kalmayacak. Bu projeyi 40 bin metrekare alan üzerine inşa ediyoruz ve toplam AVM alanımız 105 bin metrekare olacak, yatırımımız yaklaşık 120 milyon TL civarında. Bu projenin İnegöl ve Bursa'nın vizyonunu geliştirme açısından ve yurtdışına açılma açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Destekleriniz için teşekkürlerimiz sunuyoruz" dedi. 




Bursa Haber 




Haber Bursa Hayat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İnegöl'de Mobilimo Mobilya Alışveriş Merkezi Projesi' ne imza atan Artı Fayda A.Ş.'nin ortakları Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nette 1 Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundular. 


YATIRIMLAR BİLİNÇLENMEM' 


Mehmet Çelebi inşaat sektöründen. hayata geçirdikleri projelerden ve Türkiye' nin ekonomik durumundan bahsetti. Son dönemlerde yatırımların sekteye uğradığını ve yeni yılın ilk çeyreğinde bazı belirsizliklerin ortaya çıktığını vurgulayan Çelebi, kendilerinin ise hız kesmeden ilerlediklerini ve bu şekilde ivmelenerek devam edeceklerini söyledi. Türkiye' de inşaat sektörünün lokomotif olduğunu anlatan Çelebi, bu sektörün birçok sektörü dolaylı olarak etkilediğini iletti. Artık yatırımların bilinçli yapılmasının önemini belirtti. Çelebi, diğer birçok sektörde durağanlık varken ve çevremizde birçok olumsuz ve sıkıntılı bir süreç yaşanmasına rağmen mobilya sektörünün 2014 2015 döneminde ihracat rakamlarını artırdığını, 2 Milyar dolarlık bir hacimle Ülke ekonomisine katkı sağladığını ve bunda İnegöl'ün çok ciddi bir payının olduğunu dile getirdi. Ayrıca İnegöl'ün sektörde bir üst kimlik kazanmasında Mobilimo Mobilya Alışveriş Merkezinin çok önemli rol üstleneceğinin altını çizdi. 


'BU PROJE BURSA'NIN PROJESİ'


Projeyi çok önemli olarak değerlendiren ve en kısa zamanda projeyi yerinde ziyaret edeceğini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise "Proje' nin Bursa' ya çok önemli artılar katacağını düşünüyorum. Sadece İnegöl Bölgesinin kalkınması açısından düşünmemek gerekiyor. Proje bittiğinde tüm Bursa kazanacak. Bölgeye getirişi çok ciddi derecede olacak. Bu projeyi hayata geçiren Artı Fayda A.Ş' ye teşekkür etmek istiyorum. Bu projeyi gönülden destekliyorum'' diyerek projenin Bursa' ya katkısını dile getirdi. 




Bursa Hayat


Geri Dön