21 / 05 / 2024

Mobilimo

Mobilimo

İnegöl' de Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu.

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Mobilimo AVM'de mağazalar kiraya veriliyor!

İnegöl' de hayata geçirilen ve yapımına başlandığı andan itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM'nin beklenen lansmanı başladı.

İnegöl Mobilimo, En İyi Yerel AVM ödülü aldı!

Emlak ve konut sektörünün önemli markası Emlak Sayfası'nın, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin ödüllendirilmesi için ilk defa düzenlediği "Şehrin Yıldızları" adlı gala gecesinde birçok ödül sahibini buldu.

Mustafa Bozbey'den Mobilimo'ya destek!

İnegöl' de Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mobilimo Haberi

Mobilimo

İnegöl' de Mobilimo Mobilya Alışveriş Merkezi Projesi'ne imza atan Artı Fayda A.Ş.'nin ortakları Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu. Son dönemlerde yatırımların sekteye uğradığını ve yeni yılın ilk çeyreğinde bazı belirsizliklerin ortaya çıktığını vurgulayan Çelebi, kendilerinin hız kesmeden ilerlediklerini ve bu şekilde ivmelenerek devam edeceklerini söyledi. Türkiye'de inşaat sektörünün lokomotif olduğunu anlatan Çelebi, bu sektörün birçok sektörü dolaylı olarak etkilediğini ifade etti, artık yatırımların bilinçli yapılmasının önemini belirtti. Çelebi, diğer birçok sektörde durağanlık varken ve çevremizde birçok olumsuz ve sıkıntılı bir süreç yaşanmasına rağmen mobilya sektörünün 2014 2015 döneminde ihracat rakamlarını artırdığını, 2 milyar dolarlık bir hacimle ülke...