29 / 04 / 2024

Mustafa Bozbey kim

Mustafa Bozbey kim

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mustafa Bozbey kimdir?

Mustafa Bozbey kentsel dönüşüme farklı bakış açısı sundu!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Cihat Özkan bugünkü yazısında Bursa Nilüfer İlçesi'nin vizyonunu anlattı. Mustafa Bozbey'in gerçekleştirdiği proje ve yatırımlardan bahseden Özkan, Bozbey'in kentteki hedeflerini açıkladı.

Mustafa Bozbey'den Mobilimo'ya destek!

İnegöl' de Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları insan odaklı olmalı!

Bursa Hayat Gazetesi ekibi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda Bursa ve Nilüfer ile ilgili birçok konuyu değerlendiren Başkan Bozbey, ‘Bizim derdimiz Nilüfer’i gülümsetmek’ dedi.

Bursa Nilüfer kentsel yenilemede Türkiye'ye örnek olacak!

Nilüfer'de, belediyenin 2015 yılında en ağırlıklı maddelerinden biri olan "kentsel yenileme" insan odaklı gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Türkiye'ye model olacaklarını söyledi.

Mustafa Bozbey: Bursa'daki kentsel yenileme nüfusu arttırmamalı!

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin kentsel yenilemede planlı ve çağdaş bir yerleşim alanı oluşturarak vatandaş, kamu ve yatırımcıyı mağdur etmemeyi hedefliyor.

Nilüfer kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacak!

İMSİAD tarafından düzenlenen ‘Nilüfer’de Kentsel Dönüşüm’ konulu panele katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Nilüfer’in Türkiye’ye örnek olacağını söyledi..

Mustafa Bozbey: Kentsel yenilemede herkes kazanmalı!

Esentepe sakinleriyle buluşan Başkan Bozbey'in gündemini kentsel yenileme oluşturdu. Başkan Mustafa Bozbey, " Uygulamada vatandaş kazanmalı, kamu kazanmalı ve tabii ki yatırımcı da kazanmalıdır" dedi.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Bursa'da deprem ve yeni imar alanları!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mustafa Bozbey, bugünkü yazısında 'Deprem ve yeni imar alanları' konulu yazısını kaleme aldı...

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Bursa şehir planlaması ile dönüşecek!

Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, ''Kentsel dönüşüm insan için şehir planlaması ile yapılırsa doğrudur. Biz de bunu yapacağız'' dedi.

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

Bursa'da öncelikli sorun ulaşım ve kentsel dönüşüm!

Bursa'nın birinci sorununun trafik olduğunu söyleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Ardından kentsel dönüşüm, çevre, işsizlik, turizm ve birlikte yönetim geliyor'' dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Bursa Esentepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

Nilüfer'de kolonları çatlayan bina yıkılacak!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgede bulunan kolonları çatlayan 5 katlı binanın boşaltılıp, yıkılması gerektiğini söyledi.

Mustafa Bozbey kim Haberi

Mustafa Bozbey kim

Mustafa Bozbey kimdir?

Mustafa Bozbey, 1962 Nilüfer, Bursa doğumlu.  Nilüfer Belediye Başkanı ve inşaat yüksek mühendisidir. İlkokulu Özlüce İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Bursa Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. 

Yüksek Öğrenimini 1980 yılında girdiği Anadolu Üniversitesi'nde gördü. Mühendislik Mimarlık Fakültesi-İnşaat Mühendisliği Bölümünü 1984 yılında başarıyla bitirdi. Aynı okulda yüksek lisans öğrenimini yaparak "İnşaat Yüksek Mühendisi" olarak mezun oldu.

1986 yılında projecilik ile başladığı meslek hayatına, daha sonra mesleğiyle ilgili taahhüt işleri yaparak devam etti. 1989 yılında Bozbey İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu. 

Nilüfer ve Mudanya’da pek çok toplu konut projesini hayata geçirdi. 1996 yılında Bozbey İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne dönüşen şirketteki görevi ve yetkilerini 18 Nisan 1999 seçimlerinin ardından devretti.

18 Nisan 1999 seçimlerinde DSP’nin Nilüfer Belediye Başkan adayı olarak girdiği...