06 / 05 / 2024

mehmet çeliğin oğlu evleniyor mu

mehmet çeliğin oğlu evleniyor mu

Mehmet Çelik Şirketler Grubu'nun patronu Mehmet Çelik oğlu Üzeyir Çelik'i 1 Ağustos'ta evlendiriyor. Üzeyir Çelik ve Elzem Kabaoğlu çiftinin düğünü 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

mehmet çeliğin oğlu evleniyor mu Haberi

mehmet çeliğin oğlu evleniyor mu

İstanbul İnşaat piyasasının 50 yıllık aktörlerinden Mehmet Çelik Şirketler Grubu'nun patronu Mehmet Çelik oğlu Üzeyir Çelik'i 1 Ağustos'ta evlendiriyor.


Başakşehir Başak Mahallesi Yeşilvadi Caddesi 5. Etap No:4/2'deki Ahşap Çarşı içinde bulunan Konistan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilerek düğünde Üzeyir Çelik, Elzem Kabaoğlu ile dünya evine girecek.


Emlakkulisi.com ailesi olarak Üzeyir Çelik ve  Elzem Kabaoğlu çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...