26 / 07 / 2024

Mehmet Cengiz deniz feneri

Mehmet Cengiz deniz feneri

Dernek Genel Başkanı Cengiz yaptığı açıklamada " Bir kova suyun kuyudan çıkartılması için dakikalarca bekleyen hamile kadınlardan küçük çocuklara kadar bölgede herkesin yüzü gülüyor " dedi

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu’ndaki kapasite artışına onay çıktı! 

İş insanı Mehmet Cengiz’in şirketi Cengiz İnşaat'ın Muğla Bodrum’daki Cennet Koyu’nda yapım çalışmalarına başladığı otelin kapasite artışı onaylandı. İşte detaylar...

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Çitil kimdir? Ne mezunu?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Aydoğdu nereli? Nereden mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Türk iş insanı Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Mehmet Aydoğdu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Bayram Daş ve Mehmet Cengiz ortaklığında kuruldu.

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz vefat etti!

İTÜ 1962 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Mehmet Aydoğdu kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Aydoğdu'nun biyografisi...

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Mehmet Cengiz deniz feneri Haberi

Mehmet Cengiz deniz feneri


Deniz Feneri Derneği, kuraklıktan en fazla etkilenen bölgeler başta olmak üzere "kara kıta"yı suyla buluşturuyor.


Dernek, Afrika başta olmak üzere birçok ülkede hem içme suyu hem de tarımsal sulama amaçlı su kuyuları açıp, depo ve çeşme yaparak, ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunuyor.


Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, AA muhabirine, 2005'ten itibaren, Arakanlı Müslümanların kamplarda yaşadığı Bangladeş'te, Çad, Nijer, Somali ve Afrika'nın birçok bölgesinde içme suyu ihtiyacını karşılamak için 140, Türkiye'de de 52 su kuyusu açtıklarını söyledi.


Bangladeş’te açılan bir su kuyusunun maliyetinin 3 bin ila 13 bin lirayı bulduğunu aktaran Cengiz, "Derneğimiz, Somali'de başkent Mogadişu, Orta Şebelle, Şebelle, Bay, Galgadud ve Hiran bölgelerinde de su kuyuları açıyor. Kuyular sayesinde bölge halkı temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturuluyor" dedi.


- Susuzluğun en fazla...