02 / 05 / 2024

Mehmet Çetin Sekizkardeş kimdir

Mehmet Çetin Sekizkardeş kimdir

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Saco İnşaat Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saco İnşaat Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin tarafından kuruldu.

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin ve Metin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Aksmar Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aksmar Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin Duruk tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Çetin Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin Çelik tarafından kuruldu.

Ddg Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ddg Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Mahmut Atom Duruk, İbrahim Denizer, Mehmet Çetin Duruk, Ali Metin Duruk ve Vehbi Güleç ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Ünye-Niksar yolu projesi onaylandı!

Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin, Ordu’nun Akkuş ile Tokat’ın Niksar ilçelerini birbirine bağlayan 29 km’lik yolunun Ünye-Niksar yolunun projesinin onaylandığını ve bu yıl içerisinde ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Royal Global Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Global Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çetin ve İbrahim Özdemir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Fatih, Süleymaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Çetin Sekizkardeş kimdir Haberi

Mehmet Çetin Sekizkardeş kimdir

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. TUSKON operasyonunun ikinci dalgasında TİM Başkan Vekili Çıkrıkçıoğlu, Taha Tekstil’in sahiplerinden İsmail Hakkı Kısacık gözaltına alındı. 20 kişi firar etti. Gözaltına alınan isimler arasında yer alan Kısacık, tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden biri.


Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasının iş dünyası ayağına yönelik operasyonlar dün de devam etti. FETÖ'nün işadamları derneği TUSKON'a yönelik operasyon kapsamında 18 kişi hakkında ek gözaltı kararı çıkarıldı.


Sabah Gazetesi'nden Nazif Karaman'ın haberine göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Taha Tekstil'in sahibi, LC Waikiki'nin küçük ortağı İsmail Hakkı Kısacık, kapatılan Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği Başkanı Ali Ulvi Orhan, Bank Asya'nın yönetim kurulu üyelerinden Ali Çelik, Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş,...