03 / 05 / 2024

Mehmet Ceylan akp

Mehmet Ceylan akp

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan listeye göre, Karabük Belediye Başkanlığı için 2014 seçimlerinde aday gösterilen Mehmet Ceylan kimdir? İşte Karabük Belediyesi adayı Mehmet Ceylan'ın biyografisi...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Ceylan tarafından kuruldu.

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül tarafından kuruldu.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tekirdağ OSB tesisinde inceleme yapıldı!

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ’da yapım çalışmaları devam eden Türkiye’nin en büyük OSB arıtma tesisinde incelemeler yaptı. 

Cumhuriyet tarihinin en önemli imar barışı gerçekleştiriliyor!

Yapı Kayıt Belgesi hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Cumhuriyet tarihinin en önemli İmar Barışı gerçekleştiriliyor şu anda ülkemizde" dedi..

7.5 milyon konut depreme dayanıklı hale getirilecek!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı TEBİF 2018, Ankara Congresium’da kapılarını açtı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan açılışa katıldı. 

İLBANK kentsel dönüşüm faaliyetini sürdürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan İller Bankası AŞ'nin İLBANK'ın kentsel dönüşüm alanında faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

Her yıl 500 bin adet konut dönüştürülecek!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Her yıl 500 bin adet konut dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Türkiye şehircilik tecrübelerini Etiyopya'ya aktaracak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan şehircilikteki tecrübelerini Etiyopya'ya aktaracaklarını ifade etti...

Türkiye, şehircilik tecrübelerini Etiyopya'ya aktaracak!

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Kentsel Kalkınma ve Konut'tan sorumlu Devlet Bakanı Getachew Hailemariam Abay'ı ağırlayan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Tükiye'nin çok önemli bir tecrübeye sahip olduğu konut temini konusunda paylaşımlarda bulunacağız." dedi.

Mehmet Ceylan akp Haberi

Mehmet Ceylan akp

Mehmet Ceylan kimdir? 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partisinin 15 il ve 6 büyükşehir belediye başkanını açıkladı. Açıklanan listeye göre, Karabük Belediye Başkanlığı için 2014 seçimlerinde Mehmet Ceylan aday gösterildi. Peki Mehmet Ceylan kimdir?


Mehmet Ceylan biyografi..

Mehmet Ceylan 1958 yılı Safranbolu İncekaya Köyü doğumlu. İlkokulu İncekaya Köyü İlkokulu’nda, ortaokulu Safranbolu Ortaokulu’nda, liseyi ise Karabük Demir-Çelik Lisesi’nde bitiren Mehmet Ceylan AK Parti 2014 Karabük Adayı.


Makina Mühendisliği eğitimini 1979 yılında Konya Selçuk Üniversitesinde, Lisans-üstü (master) eğitimini ise 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde başarıyla tamamladı. 


Ceylan, çalışma hayatına 1981 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi (Asistan) olarak başladı, daha sonra Öğretim Görevlisi olarak devam etti. 1984-1985 yıllarında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Doktora çalışmalarını sürdürdü. 


1986 yılında...