28 / 07 / 2024

Mehmet Cihan Yavuz adana projeleri

Mehmet Cihan Yavuz adana projeleri

ÇÜ Öğretim Üyesi Doç. Mehmet Cihan Yavuz, Adananın turistlerin cazibe merkezi haline gelmesi için, kenti bilmeyen turistlerin şehrin dört bir yanını gezip, ulaşımını sağlayabileceği tramvay sisteminin kurulması gerektiğini belirtti.

Dizayn Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihan İpekci tarafından kuruldu.

Yenibatı Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenibatı Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Karakuzu, İbrahim İlhan Yekta, Mehmet Cihan Yekta ve Yakup Karakuzu ortaklığında kuruldu.

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Rec Mimarlık Emlak İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rec Mimarlık Emlak İnşaat ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihan Çağal tarafından kuruldu.

FX Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FX Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gülseroğlu ve Mehmet Cihan Karagöz ortaklığında kuruldu.

Hasan Gülseroğlu yeni şirket kurdu!

Maviyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Gülseroğlu ve Mehmet Cihan Karagöz bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Cesur, Mehmet Cesur, Perviz Cesur ve Cihan Cesur ortaklığında 10 milyon 962 bin 960 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nazım Yavuz: Yeşil binalar için atılacak adımları destekliyoruz!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarını sektörün çok olumlu karşıladığını açıkladı.

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

Yiğitler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Cihan Yiğit ve Mustafa Sercan Yiğit ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Gaziantep'teki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii restore ediliyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Köklüce (Ardıl) kırsal mahallesindeki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii ve minaresinde başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.

Gaziantep Yavuz Sultan Selim Camii restorasyonunda son durum!

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Köklüce (Ardıl) kırsal mahallesindeki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii ve minaresinde başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.

Mehmet Cihan Yavuz adana projeleri Haberi

Mehmet Cihan Yavuz adana projeleri


Çukurova Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ögretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cihan Yavuz, Adana'nın turizm yatırımların ve tanıtımlarını hayata geçirmeden önce Turist Tramvayı'nın yapılması gerektiğini söyledi. 

Doç. Dr. Yavuz, Ramazanoğlu Konağı'nda 'Turizmde Marka Olmak: Adana İçin Somut Çözümler" konulu bir konferans verdi. Doç. Dr. Yavuz, ciddi turizm potansiyeline sahip Adana'nın turistlerin cazibe merkezi haline gelmesi için, yiyecek, içecek ve turizm kültürünün yabancı turisdere de uygun hale getirilmesinin yanı sıra kenti bilmeyen turistlerin şehrin dört bir yanını gezip, ulaşımını sağlayabileceği tramvay sisteminin kurulması gerektiğini söyledi. Yavuz, projeye ilişkin sunum da yaptı.Bir kentin turizmde ilerlemesi için öncelikli olarak turist ihtiyaçlarına cevap veriyor olması gerektiğini belirten Doç. Dr. Yavuz, Adana'da ciddi bir potansiyel olduğunu ancak sorunların da varolduğunu vurguladı. 

Özellikle toplu taşıma sorununa...