26 / 05 / 2024

mehmet demir ev

mehmet demir ev

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Mehmet Demir, arazisinden geçen yolun üzerine, yerden 6 metre yükseklikte ev yapmaya başladı. Demir: "6 metre yüksekliğinde yaptım ki evin altından her araç rahatlıkla geçsin" dedi.

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alici ve Mehmet Demiröz tarafından kuruldu.

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden başladı!

Seçimden önce yeri imar barışına imkan tanınacağı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Muğla'daki sahil kesimlerinde kaçak binalarda patlama yaşandı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  2 milyon 870 bin  479,30 TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Demyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  200 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

mehmet demir ev Haberi

mehmet demir ev

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Karaağaç köyünde oturan Mehmet Demir, kış aylarında ulaşımda sıkıntı çekince çareyi arazisinden geçen yolun "üzerine" ev yapmakta buldu.


Kış şartlarının ağır geçtiği köyünde, yola 70 metre uzaktaki evine gidip gelmekte zorlanan 65 yaşındaki Demir, yeni bir ev yapmaya karar verdi. Köy yolunun bir kısmı arazisinden geçen Demir, buraya trafiği de aksatmayacak şekilde ev yapmaya başladı.


Yolun kenarlarına kurulan 6 metre yükseklikteki beton kolonlar üzerine evini yapan Demir, inşaatı en kısa sürede bitirmeyi planlıyor. Yolun üzerinde devam eden inşaat, köye gelen vatandaşların da ilgisini çekiyor.


Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 50 yıl İstanbul'da yaşadığını, daha sonra memleketi Rize'ye döndüğünü söyledi.


Yaz kış köyde yaşadığını dile getiren Demir, "Evim yoldan 70 metre uzakta. Kış şartları burada biraz ağır geçiyor. Onun için ben...