02 / 05 / 2024

mehmet erdem planlı alanlar tip imar yönetmeliği

mehmet erdem planlı alanlar tip imar yönetmeliği

Mehmet Erdem, Aydın’da vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine planlı alanlar tip imar yönetmeliği ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile görüştüğünü sorunun yönetmelik değişikliği ile çözüleceğini belirtti.

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

San Yapı İnşaat Ambalaj Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Yapı İnşaat Ambalaj Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Didim Devlet Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Aydın’da nüfus artışının en yoğun olduğu ilçe olan Didim’e yeni yatırımlar yapılacak. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Didim'e devlet hastanesi için ek bina müjdesi verdi.

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Gergin ve Erdem Dönmez ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adnan Menderes Kent Müzesi projesi tamamlandı!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Adnan Menderes Kent Müzesi projesinin tamamlandığını söyledi.

Aydın'a 800 yataklı şehir hastanesi geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kente yapılacak olan 800 yataklı şehir hastanesi için hazırlıkların tamamlandığını ve ihalenin Mart 2017'ye kadar yapılacağını müjdeledi.

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Erdem Sevdi Ve Alper Gence Gençler ortaklığında kuruldu.

Aydın Koçarlı'ya yeni spor salonu yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

TOKİ'den Kuşadası'na yeni konut projesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TOKİ tarafından Kuşadası'nda konut projesi yapılacağını söyledi. Erdem, Kuşadası'nda başlanacak TOKİ projesine başvurmak isteyen emekli vatandaşlardan dernek adı altında para talep edildiğini söyledi.

Kuşadası'na TOKİ müjdesi!

AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem'in Kuşadası'nda partililerle bir araya geldiği toplantıda Kuşadası'nın sorunları ve başkanlık sistemi konuşuldu. Erdem, Kuşadalılara TOKİ müjdesi verdi.

mehmet erdem planlı alanlar tip imar yönetmeliği Haberi

mehmet erdem planlı alanlar tip imar yönetmeliği


01 Haziran 2013 tarihinde yayımlanan 28664 sayılı Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelikle ilgili olarak Aydın’da ortaya çıkan sorunlarla ilgili kendisine çok sayıda şikayet ulaştığını anımsatan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “14. maddenin 2 numaralı bendinde yapılan değişiklikle ‘Taban Alanı Katsayısı (TAKS); taban alanının imar parseline oranıdır. İmar planında bu oran açıkça belirlenmemiş ise taban alanı katsayısı; ayrık veya blok nizam olan yerlerde yüzde 40’ı, bitişik nizam olan yerlerde ise yüzde 50’yi geçemez. Taban alanı katsayısı, arazi eğimi nedeniyle tabi veya tesviye edilmiş zeminin üzerinde kalan tüm katlar ile zemin kat izdüşümü ile birlikte değerlendirilerek hesaplanır’ hükmü getirilmiş. Bitişik nizam olan imar nizamında ‘Takas, yüzde 50’yi geçemez’ deniliyor. Aydın merkez, ilçeler ve beldelerimizde birçok eski...