02 / 05 / 2024

Mehmet Erdem

Mehmet Erdem

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, 1 Kasım seçimlerinin ekonomi açısından önemli olduğunu, istikrarın bozulması halinde ülkede yatırımların duracağını söyledi.

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gök, Mehmet Erdem, Hüseyin Faruk Hızal, Mehmet Gazel, Zekeriya Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu.

Asya Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Maltepe, Yalı Mahallesi, Dar Sokak'ta kuruldu.

Avrupa Group İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Group İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Erdem tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi'nde kuruldu.

Altın Nesil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Nesil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Erdem tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Demirciler Sitesi, Aydaş İşmerkezi'nde kuruldu.

Kısım Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısım Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahalllesi, Huzur Apartmanı'nda kuruldu

Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cihan Metiner, Erdem İskender, Hakan Buvan, Hakan Kolenoğlu, Mehmet Erdem, Musa Dinç, Mustafa Sayın, Osman Akan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

San Yapı İnşaat Ambalaj Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Yapı İnşaat Ambalaj Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Didim Devlet Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Aydın’da nüfus artışının en yoğun olduğu ilçe olan Didim’e yeni yatırımlar yapılacak. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Didim'e devlet hastanesi için ek bina müjdesi verdi.

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Gergin ve Erdem Dönmez ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adnan Menderes Kent Müzesi projesi tamamlandı!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Adnan Menderes Kent Müzesi projesinin tamamlandığını söyledi.

Aydın'a 800 yataklı şehir hastanesi geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kente yapılacak olan 800 yataklı şehir hastanesi için hazırlıkların tamamlandığını ve ihalenin Mart 2017'ye kadar yapılacağını müjdeledi.

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Erdem Sevdi Ve Alper Gence Gençler ortaklığında kuruldu.

Aydın Koçarlı'ya yeni spor salonu yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

TOKİ'den Kuşadası'na yeni konut projesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TOKİ tarafından Kuşadası'nda konut projesi yapılacağını söyledi. Erdem, Kuşadası'nda başlanacak TOKİ projesine başvurmak isteyen emekli vatandaşlardan dernek adı altında para talep edildiğini söyledi.

Kuşadası'na TOKİ müjdesi!

AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem'in Kuşadası'nda partililerle bir araya geldiği toplantıda Kuşadası'nın sorunları ve başkanlık sistemi konuşuldu. Erdem, Kuşadalılara TOKİ müjdesi verdi.

Mehmet Erdem Haberi

Mehmet Erdem

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, 1 Kasım seçimlerinin ekonomi açısından önemli olduğunu, istikrarın bozulması halinde ülkede yatırımların duracağını söyledi.Seçim çalışmaları kapsamında Efeler ilçesinde ziyaretlerde bulunan Erdem, önce taşeron işçilerle bir araya geldi, ardından da Zeybek Mahallesi Toki evlerinde yapılan aşure hayrına katıldı. 


1 Kasım hayati önemde 

Seçime az bir zaman kaldığını ve 1 Kasım ın Türkiye ekonomisi için hayati bir önem taşıdığını dile getiren Erdem, "AK Parti döneminde istikrar ve güven ortamı oluştu. İstikrar bozulursa güven ortamı da ortadan kalkar. Özel sektör güven ortamı nedeniyle büyük yatırımlar yaptı. Bu yatırımların devam etmesi istihdam ve büyüme açısından önemli. 


Eğer istikrar bozulursa yatırımların durması söz konusu olabilir. Bunun sonucu işsizlik hızla artar. Ekonomik istikrar bozulursa faizler ve döviz de artmaya başlar. Bunun...