17 / 05 / 2024

Mehmet Erol Alper

Mehmet Erol Alper

Mirer İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sümmani Çelik, Abubekir Çelik, Mehmet Erol Alper, İsmail Doruk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu.

Biryapı Grup Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biryapı Grup Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla İzmirli, Hakan Özköse ve Mehmet Erol Alper tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Çeliker Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çeliker Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Orkun Çelik Mehmet ve  Alper Çelik tarafından kuruldu.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Işıl Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Işıl Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 31 milyon 827 bin 660 TL sermaye bedeli ile İmre Barmanbek ve Mehmet Erol Çamur ortaklığında kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Buharkent OSB'de yatırım atağı!

Aydın Buharkent'e Organize Sanayi Bölgesi'ni kazandırarak Türkiye'nin dev fabrikalarını bölgeye çeken Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Erol, seçim vaadi olan projeleri de tek tek hayata geçirdi.

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Mehmet Erol Alper Haberi

Mehmet Erol Alper

Mirer İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sümmani Çelik, Abubekir Çelik, Mehmet Erol Alper, İsmail Doruk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 


Mirer İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, viyadükler, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, rıhtım liman gibi deniz yapıları inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...