15 / 05 / 2024

Mehmet Faruk Kaysı

Mehmet Faruk Kaysı

Kaysı İnşaat Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faruk Kaysı tarafından 500 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Mimar Sinan Sokak'ta kuruldu.

Kaysı İnşaat Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaysı İnşaat Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 11 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Sarıyer'de açıldı. Şube Müdürü Mehmet Faruk Kaysı...

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Aslan tarafından kuruldu. 

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Polat tarafından kuruldu.

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Btisam Mouatassim Fırat ve Mehmet Faruk Ertekin ortaklığında kuruldu.

Tepekent Group İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepekent Group İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yılmaz ve Mehmet Faruk Gökmen ortaklığında kuruldu.

Kasva Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasva Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Ercem Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ercem Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon 547 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Bayrak tarafından kuruldu. 

Mfk Koç Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfk Koç Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Koç tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Şehzadeler'e destek sözü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ​Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yapılacak kentsel dönüşüm projesine destek olacağı sözünü verdi.

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faruk Nuhoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu.

CRE Yapı Denetim'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Mehmet Faruk Özbilgi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 8. İdare Mahkemesi’nin 11.09.2015 tarihli ve E.2014/2224-K.2015/1247 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin iptal edilmesine’’ hükmedildi.

Mehmet Faruk Kaysı Haberi

Mehmet Faruk Kaysı

Kaysı İnşaat Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faruk Kaysı tarafından 500 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Mimar Sinan Sokak'ta kuruldu. 


Kaysı İnşaat Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Mimar Sinan Sokak, No:...