02 / 05 / 2024

Mehmet Geldi erzurum kentsel dönüşüm

Mehmet Geldi erzurum kentsel dönüşüm

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in şehirde kentsel dönüşümü en iyi ve örnek çalışmalarla hayata geçirdiğini ifade etti.

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek, Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için düşündüğü Hafize Gaye Erkan ile görüşme yaptı. Erkan'ın, kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmesi bekleniyor.

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

TOKİ Erzurum projesinde son dakika! Tek bir ilçede inşa edilecek 239 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Erzurum projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 239 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte Erzurum TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Borsadaki düşüşler sonrası ünlü isimden yatırımcıya çok önemli çağrı geldi! Mutlaka okuyun çok şaşıracaksınız!

Borsa İstanbul’da birkaç gündür üst üste yaşanan düşüş, özellikle yeni giren küçük yatırımcıda büyük endişe yaratırken, ekonomist Mehmet Aşçıoğlu’ndan çok önemli uyarı geldi.

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Mehmet Geldi erzurum kentsel dönüşüm Haberi

Mehmet Geldi erzurum kentsel dönüşüm


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in şehirde kentsel dönüşümü en iyi ve örnek çalışmalarla hayata geçirdiğini ifade etti. Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Erzurum’a gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi, Erzurum genelinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Kentsel dönüşüm alanlarındaki incelemeler sonrasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Parlamenter Geldi, burada kentte gerçekleştirilen yatırım ve projelerle ilgili bilgi aldı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, “Erzurum’da çok ciddi bir kentsel dönüşüm çalışması gerçekleşiyor. Bunun için özel firmaların da destek vermesi lazım. Ama tecrübesiyle yıllardır partimizin yerel yönetimler politikalarında çok ciddi hizmetler veren Başkanımız, bu dönüşümü en iyi şekilde yapıyor”...