03 / 05 / 2024

Mehmet Gökay Üstün kimdir

Mehmet Gökay Üstün kimdir

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) sözcüsü Mehmet Gökay Üstün yaptığı açıklamada, "Kayıp ve kaçak oranı ile tahsilatlar beklenen seviyelere ulaşmazsa elektrik kesintileri devam edecek" dedi.

Mehmet Gökay Üstün: Güneydoğu'daki elektrik kesintilerinin nedeni aşırı tüketim!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, "Özelleştirme sonrası geride bırakılan bir yıl içerisinde, gerek geçmiş gerekse güncel borçlarla ilgili defalarca kampanya düzenledik ancak bazı bölgelerde beklenen ilgiyi göremedik"

Mehmet Gökay Üstün: Güneydoğu'nun elektrik sorunu, milli bir meseledir!

DEDAŞ Sözcüsü Üstün: "Uzmanlar mevcut sulama şeklinin devam etmesi durumunda bölgede çiftçilerin yakın bir gelecekte ne sulama ne de içmek için su bulabileceğini ifade ediyor. Güneydoğu'nun elektrik sorunu, milli bir meseledir" dedi.

DEDAŞ: Bölgeler arasında farklı fiyatlandırma söz konusu değil!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Sözcüsü Mehmet Gökay Üstün DEDAŞ'ın illere göre farklı fiyatlandırma uygulayacağı yönündeki iddialara ilişkin "Sorumluluk bölgemizdeki iller arasında farklı bir fiyatlandırma söz konusu değildir" dedi.

İmar Yasasına Takılanlar Derneği: Meclis'e sunulan teklif güvenli binaların kayıt altına alınmasını kapsıyor!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Türkiye'nin X sosyal medya hesabından imar barışı ile ilgili bir paylaşım yapıldı ve "Sunulan kanun teklifinde Afet Risk Analiz Raporu alınarak güvenli binaların kayıt altına alınmasını, ekonomiye kazandırılmasını kapsamaktadır" denildi. İşte ayrıntılar...

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

Pazartesi günü SEC’in Binance borsasının kurucusu Changpeng Zhao’ya ve Amerika merkezli kripto para şirketi Coinbase’e dava açmıştı. Bu nedenle, ciddi satışlarla karşılaşan kripto para piyasası, dün öğleden sonra verdiği kayıpların tümünü geri almayı başardı.

Borsada umutlu bekleyiş! Borsa her deprem sonrası bir ay içerisinde kayıplarını telafi edip artıya geçiyor

Kahramanmaraş depreminin ardından borsada dalgalı seyir devam ediyor. Endeks düzenleyici otoritelerin aldığı önlemlerle toparlanmaya çalışırken, geçmişte yaşanan depremlere bakıldığı zaman borsanın bir ay içerisinde kayıplarını telafi ettiği gözleniyor.

Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş üstüne bastıra bastıra söyledi

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 30 gün sonra ne kadar olacağını üstüne bastıra bastıra söyledi. Gümüş yatırımcıları dikkatli olun, resmen rakam paylaşıldı. İşte gümüş fiyatlarının geleceği o seviye...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk bakın! 26 Kasım 2022 güncel altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta altın fiyatları yüksek seviyelerle haftayı kapatırken, bu hafta altın fiyatlarına rüzgar tersine döndü. Dün güne yukarı yönlü başlayan altın gün içinde değer kaybederek düşüşe geçti. Altın hafta sonunun ilk gününe de değer kayıpları ile başladı. İşte güncel altın fiyatları...

1 Haziran 2022 güncel altın fiyatları! Altın fiyatları eridi! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?

Altın fiyatları bugün değer kay güne değer kaybederek başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde düşüşe geçen altın fiyatları resmen eridi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? İşte 1 Haziran Çarşamba güncel altın fiyatları 1 Haziran 2022...

Kripto paralar kayıplarını telafi etti!

Omicron varyantının sebep olduğu tedirginlikler yüzünden Cuma günü yüzde 8 gerileyen Bitcoin, bugün yüzde 6 değerlendi ve kayıplarının önemli bir bölümünü telafi etti.

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

ENKA'nın acı günü! Temiz Üstün vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Eski Üyesi Temiz Üstün vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınlandı.

Mehmet Gökay Üstün kimdir Haberi

Mehmet Gökay Üstün kimdir


 Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, "Kayıp ve kaçak oranı ile tahsilatlar beklenen seviyelere ulaşmazsa elektrik kesintileri devam edecek" dedi.


 Üstün bir otelde düzenlediği basın toplantısında, son günlerde elektrik kesintilerinin gerekçe gösterilerek bölge genelinde protesto eylemlerinin yapıldığını anımsattı.


Elektrik kesintilerinin aşırı tüketim ve kaçak kullanımdan kaynaklandığını bildiren Üstün, şöyle konuştu:


"Bölgede ev aboneliklerinde Türkiye ortalamasının 3,2 katı elektrik harcanıyor. Abone başına çok yüksek tüketim var. Yüzde 75 kayıp ve kaçak kullanımla mücadele ediyoruz. Kaçak kullanım olduğu zaman, tarlalar ihtiyaçtan fazla sulanıyor. İsraf nedeniyle şebekeler ve trafolar yetersiz kaldığı için elektrik kesintileri oluyor."


Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yılda 19,3 milyar kilovatsaat enerji harcandığını ifade eden Üstün, bu kullanımın 8 milyar kilovatsaatinin ihtiyaç fazlası kullanım olduğunu kaydetti.


Tarımsal sulama yapan çiftçiler için başlattıkları "Helalleşme"...