29 / 04 / 2024

DEDAŞ: Bölgeler arasında farklı fiyatlandırma söz konusu değil!

DEDAŞ: Bölgeler arasında farklı fiyatlandırma söz konusu değil!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Sözcüsü Mehmet Gökay Üstün DEDAŞ'ın illere göre farklı fiyatlandırma uygulayacağı yönündeki iddialara ilişkin "Sorumluluk bölgemizdeki iller arasında farklı bir fiyatlandırma söz konusu değildir" dedi.



Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, DEDAŞ'ın illere göre farklı fiyatlandırma uygulayacağı yönündeki iddialara ilişkin, sorumluluk bölgelerindeki iller arasında farklı bir fiyatlandırmanın söz konusu olmadığını bildirdi.


Üstün, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, "tarımsal alanda kullanılan elektrik ücretleri konusunda pazarlık yapıldığı ve bu kapsamda illerde farklı fiyatlandırmalar uygulanacağı" şeklinde haberlere yer verildiğini ifade ederek, bunun doğru olmadığını belirtti.


İllere göre fiyat belirlenmesinin gerçeği yansıtmadığına işaret eden Üstün, açıklamasında şunları kaydetti:


"Sorumluluk bölgemizdeki iller arasında farklı bir fiyatlandırma söz konusu değildir. Kesinlikle illere göre farklı bir fiyatlandırma veya pazarlık olamaz. DEDAŞ bölgesindeki illerde uygulamalarımız ve fiyatlandırmamız tüm çiftçiler için aynıdır. Bu noktada çiftçilerimizden beklentimiz, şirketimiz tarafından yapılmayan açıklamalara itibar etmemeleridir."


AA


Geri Dön