29 / 04 / 2024

Mehmet Gökdağ toki konut projesi

Mehmet Gökdağ toki konut projesi

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 2011 yılında TOKİ'nin, Gaziantep Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün de desteğini alarak polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesini TBMM gündemine taşıdı.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdağ tarafından kuruldu. 

Mehmet Göçmen: Yabancı gelmezse cebe para girmez!

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen, "Yabancı fonlar olmadığı takdirde Emlak Bankası'nı da kursanız, enerjiyle ilgili başka fonlar da oluştursanız cebinize bir para girmeyecek. Olmayan parayı hangi cebe koyarsanız koyun aynıdır" dedi.

Mehmet Gür'den Murat Kurum değerlendirmesi!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut GYO eski Genel Müdürü Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na atanmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Burdur Gölhisar TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Burdur Gölhisar Yusufça Mahallesi’nde ve Ulucami Mahallesi’nde hayata geçireceği 287 konutun ihalesi yapıldı.

Mamak Gülseren TOKİ 2. Etap Alt Gelir başvuru tarihleri!

Mamak Gülseren TOKİ 2. Etap Alt Gelir başvuru tarihleri 24 Temmuz-29 Aralık 2017 olarak belirlendi.

Ankara Gülseren TOKİ 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Ankara Gülseren TOKİ 2. Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Proje kapsamında 66 adet konut bulunuyor.

Meram Gödene TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Meram Gödene projesinde yer alan 604 konut için sözleşme dönemi başlıyor.

Mehmet Gökdağ toki konut projesi Haberi

Mehmet Gökdağ toki konut projesi

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 2011 yılında TOKİ'nin, Gaziantep Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün de desteğini alarak polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesini TBMM gündemine taşıyarak Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'na" Gaziantep'te 2011 yılında TOKİ'nin polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesinde aradan geçen yıllar içinde neden bir ilerleme olmamıştır? Hak sahiplerine projenin neden gerçekleştirilmediği konusunda TOKİ niçin bilgi vermemiştir?" diye sordu. 


TOKİ BİLGİ VERMEDİ! 


CHP'li Gökdağ,"Başbakanın yanıtlaması istemiyle verdiği önergede, 2011 yılında TOKİ'nin, polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesinde aradan geçen yıllar içinde bir ilerleme olmadığını ve 2013 Yılında 823 konut için 4 milyon 938 bin TL yatıran hak sahiplerine temeli bile atılmayan bu konutların...