11 / 05 / 2024

Mehmet Görkem Karadağ

Mehmet Görkem Karadağ

The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Görkem Karadağ ve Mücahit Akbayır ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Mehmet Görkem Kiyan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Görkem Karadağ Haberi

Mehmet Görkem Karadağ

The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Görkem Karadağ ve Mücahit Akbayır ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta  Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye...