05 / 05 / 2024

Mehmet Günal konut kredileri

Mehmet Günal konut kredileri

TBMM Genel Kurulu'nda 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı'nın görüşmeleri sürüyor. MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, "Eğer yakında Türk usulü bir mortgage krizi çıkarsa bankalar çok büyük sıkıntıya düşer." dedi.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirime gitti. Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisinin ardından gözler özel bankalara çevrildi. Peki bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Almanya'nın seçim gündemi konut krizi!

Almanya Berlin'de baş gösteren konut krizi ülke gündeminin en büyük sorunlarından biri haline geldi. Yaklaşan seçimlerde de en büyük konut konut fiyatları oldu. 

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Mehmet Günal konut kredileri Haberi

Mehmet Günal konut kredileri

TBMM Genel Kurulu'nda 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı'nın görüşmeleri sürüyor.  


2. turda yer alan kurumların bütçeler üzerinde MHP Grubu adına konuşmalar yapıldı.


MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, vatandaşın tüketici kredisi borcunun 2,3 milyardan 300 milyarın üzerine çıktığını belirtti.


Kredi kartı borçlarının 4,3 milyar liradan 77 milyara çıktığını ifade eden Günal, "Eğer yakında Türk usulü bir mortgage krizi çıkarsa bankalar çok büyük sıkıntıya düşer. Konut kredileri patladığı zaman, konut sektörü patladığı zaman, bankaların elinde, şişirilmiş fiyatlarla ipotekten geri aldıkları konutlar kalacak. Bunun önlemini almak lazım. 'Olmaz' demeyin. Vatandaşın ödeme gücü düştüğü zaman neyle ödeyecek bunları?" dedi.


Sayıştayın denetimlerinden kaçılmamasını isteyen Günal, "Hep birlikte yapısal önlemleri alalım, kayıkçı kavgalarına bir son verin. Burada büyük sorumluluk iktidara düşer" ifadesini kullandı.


MHP İstanbul Milletvekili Arzu...