01 / 05 / 2024

Mehmet Güzgülü projeleri

Mehmet Güzgülü projeleri

Mehmet Güzgülü Gördes ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarını ağırladı. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinleyen Güzgülü, büyükşehir planlama sürecinin devam ettiğini belirterek, 2015 yılıyla birlikte tüm bölgelere hizmetlerin gideceğini söyledi

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güven tarafından kuruldu. 

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Tarihi Manisa Evi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Manisa Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Mehmet Özhaseki: Gönül belediyeciliğine başlıyoruz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla gönül belediyeciliğine başlıyoruz." dedi.

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Bingöl tarafından kuruldu. 

Manisa Çözüm Koleji açıldı!

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Pera Gümüşlük Bodrum fiyatları!

Pera Gümüşlük Bodrum projesi Perataş İnşaat imzası taşıyor. 2018 yılında teslimleri yapılacak olan proje 10 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi!

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi 2018'in son çeyreği olarak belirtiliyor. Pera Gümüşlük Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor...

Pera Gümüşlük Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 dolar!

Bodrum Gümüşlük'te hayata geçirilen Pera Gümüşlük Evleri projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2018 yılında teslim edilecek projede metrekare birim fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor..

Mehmet Güzgülü projeleri Haberi

Mehmet Güzgülü projeleri


Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Gördes ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarını ağırladı. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinleyen Güzgülü, büyükşehir planlama sürecinin devam ettiğini belirterek, 2015 yılıyla birlikte tüm bölgelere hizmetlerin gideceğini söyledi.


Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes İlçe Koordinatörü Tahsin Arslan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’yü ziyaret etti. Ziyaretleri nedeniyle muhtarlara teşekkür eden Güzgülü, sorunlarını da dinledi. Büyükşehir planlama sürecinin devam ettiğini belirten Güzgülü, “Manisa büyükşehir oldu ancak bütçesi hala Manisa Belediyesi bütçesi olarak devam ediyor. Ancak 2015 yılı ile birlikte tüm bu yapılanmaların tamamlanması ve tüm mahalleye dönüşen köylerimizin ana arterlerinin belirlenerek asfaltlarını yapacağız. Tabi önceki dönemde İl Özel İdaresi’nin yaptığı gibi soğuk asfaltlama değil de, uzun yıllar...