08 / 05 / 2024

Mehmet Hakan Akaydın

Mehmet Hakan Akaydın

Lot Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Hakan Akaydın tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Beyoğlu' nda kuruldu.

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Mehmet Hakan Tercan kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Hakan Tercan'ın biyografisi...

Mehmet Hakan Tercan, Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO'nun 16 Nisan 2020 tarihli toplantısında, Adil Mahmut Eroğlu'nun 21 Haziran 2019 tarihindeki istifasının ardından Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Tercan'ın atanmasına karar verildi.

Mehmet Öz babasının vasiyetnamesi için dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin iptal edilmesi için Nazlım Suna Öz’e dava açtı.

Ahmet Hakan: Ama siz yola böyle çıkmamıştınız Ekrem bey!

Gazeteci Ahmet Hakan bugün Kanal İstanbul'u köşesinde taşıdı. İşte Hakan'ın yazısı...

Mehmet Özhaseki: Gönül belediyeciliğine başlıyoruz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla gönül belediyeciliğine başlıyoruz." dedi.

Mehmet Özhaseki mazbatasını aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri adliyesinde mazbatasını aldı...

Mehmet Özhaseki yarın Üsküdar'da imar barışını anlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Üsküdar'da imar barışı süresince gelinen son durumu detaylı şekilde anlatacak.

Mehmet Özhaseki, AA Editör Masası'na konuk olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

Mehmet Hakan Akaydın Haberi

Mehmet Hakan Akaydın

Lot Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Hakan Akaydın tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Lot Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: MİMARLIK-MÜHENDİSLİK; 1  Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak.  Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve...