18 / 05 / 2024

Mehmet Hamuroğlu özgeçmiş

Mehmet Hamuroğlu özgeçmiş

Mimar Mehmet Hamuroğlu kimdir? Mimar Mehmet Hamuroğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mehmet Hamuroğlu, bugün hangi projeler ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mehmet Hamuroğlu...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

KYK faizleri silinecek mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Bakan canlı yayında açıkladı!

Yüksek enflasyon, üniversite eğitimi boyunca KYK geri ödemeli öğrenci kredisi alan üniversite mezunlarının borçlarına yapılan faizleri de etkiledi. KYK borçları konusuna ilişkin bugün bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan KYK borçlarına dair son dakika açıklaması geldi.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efeoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Sinirlioğlu: Ayasofya Camii tapusundaki imza abim Fikret Sinirlioğlu’na ait!

Son günlerin en önemli konuları arasında yer alan Ayasofya Camii’nin tapusunda Fikret Sinirlioğlu’nun imzası bulunuyor.

Mehmet Hamuroğlu özgeçmiş Haberi

Mehmet Hamuroğlu özgeçmiş

Mehmet Hamuroğlu kimdir?

1943 Balıkesir doğumludur. Liseyi Ankara Kolejinde bitirdikten sonra ODTÜ Mimarlık Fakültesi'nden 1966 yılında mezun oldu. 


Serbest mimarlık bürolarında çalıştı ve kamu görevlerinde (Tekel, Petkim) bulundu. 


Yurtdışında (Suudi Arabistan ve Rusya'da) uygulama yöneticisi olarak görev aldı. 1985 -1993 yılları arasında İzmir'de kendi serbest mimarlık ofisini sürdürdü. Daha sonra çeşitli kurum ve şirketlerde yönetici ve ortak olarak çalıştı. 


Yakın geçmişte, İzmir Ekonomi Üniversitesi Balçova Kampusu'nu projeci ve uygulama yöneticisi olarak tamamladı. Diğer yaptığı işlerden bazıları; Evka - 7 İTO İlkokulu ve Menderes İzdep Lojistik...