09 / 05 / 2024

mehmet hattat kumburgaz

mehmet hattat kumburgaz

Hattat Holding'e ait Hema İnşaat'ın Kumburgaz projesi olan ve Pearl of İstanbul adıyla anılan dev karma proje 2015'in ilk çeyreğinde başlıyor. 1.800 konutun yer alacağı Hema Kumburgaz projesinde apart otel ve ticaret alanları da olacak...

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Hattat, Pearl Of İstanbul projesi için ÇED başvurusu yaptı!

Büyükçekmece’de İBB’ye 11 arsa bağışlayan Mehmet Hattat, aynı ilçede daha önce faaliyete geçiremediği dev bir proje için de düğmeye bastı. Hattat, inşaata başlamak için 5 Nisan’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yaptı.

Pearl of İstanbul Kumburgaz projesinin ilk görselleri!

Pearl of İstanbul projesi, Büyükçekmece Kumburgaz'da Hattat Holding bünyesindeki Hema İnşaat tarafından, inşa edilecek. 1.800 konutluk karma projenin önünde bir de marina olacak.

Hema İnşaat Kumburgaz projesinde son durum ne?

Hattat Holding iştiraki Hema İnşaat, Büyükçekmece Kumburgaz'da sahil kıyısına yapacağı dev proje için hazırlanıyor. 1 kilometre uzunluğunda kıyı şeridine sahip olan projede 1.800 konut planlanıyor...

İstanbul'un Eyfel'i 150 milyon dolara dikilecek!

2004 yılında Mehmet Hattat, Maslak'ta İstanbul'un Eyfel'ini 150 milyon dolara dikecekmiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

2004 yılında İstanbul'un Eyfel'i 150 milyon dolara dikilecekmiş!

2004 yılında Mehmet Hattat, Maslak'ta İstanbul'un Eyfel'ini 150 milyon dolara dikecekmiş. Diamond of İstanbul adı verilen proje, Maslak'ta 12 dönüm arazi üzerinde yükselecekmiş ve 50 kat ve 200 metrenin üzerinde olacakmış.

2001 yılında Maslak'a Dubai modeli ikiz kule inşa edilecekmiş!

2001 yılında Mehmet Hattat, Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecekmiş. Maslak Teras adı verilmesi planlan kuleler, 13 bin metrekare arsada 110 milyon dolara mal olacakmış.

Hema İnşaat Kumburgaz projesi bu yıl satışa çıkacak!

Hattat Holding iştiraki Hema İnşaat tarafından Büyükçekmece Kumburgaz kıyısına inşa edilecek olan Pearl of İstanbul projesinin bu yıl içerisinde satışa sunulması hedefleniyor. Hema İnşaat Kumburgaz projesinde konut, ticaret ve apart otel alanları olacak.

Hattat Holding Pearl Of İstanbul için düğmeye bastı!

İstanbul Maslak'ta Diamond of İstanbul (İstanbul'un Pırlantası) adlı projesi imar sorunları nedeniyle yarım kalan Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, yeni proje için düğmeye bastı.

Hema İnşaat'ın 1.800 konutluk Kumburgaz projesi 2015'te başlıyor!

Hattat Holding'e ait Hema İnşaat'ın Kumburgaz projesi olan ve Pearl of İstanbul adıyla anılan dev karma proje 2015'in ilk çeyreğinde başlıyor. 1.800 konutun yer alacağı Hema Kumburgaz projesinde apart otel ve ticaret alanları da olacak...

Hattat Holding'ten Pearl of İstanbul ile Kumburgaz'a 283 milyon TL'lik yatırım!

Hattat Holding, 283 milyon TL'lik yatırımla Pearl of İstanbul projesine başlıyor. Büyükçekmece Kumburgaz'da inşa edilecek oaln Pearl of İstanbul projesinde 1970 konut, 466 odalı otel ve 20 ticaret alanı olacak...

Hattat termik santrali için imza atıldı!

Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat ve Harbin Electric International Proje Direktörü Xu Hongfu’yla ilk imzalar atıldı...

Mehmet Tezkan: Bol balkonlu balkonsuz kent!

Mehmet Tezkan: Gittiğim her şehirde, uğradığım her semtte, geçtiğim sokakta kafamı kaldırır yukarılara bakarım.. Balkonlara.. Yaşam var mı diye bakarım.. Gözümü alamam..

mehmet hattat kumburgaz Haberi

mehmet hattat kumburgaz


Hattat Holding iştiraki Hema İnşaat'ın Büyükçekmece Kumburgaz'da başlayacağı dev karma proje konut, apart otel ve ticaret alanlarından oluşuyor. Proje 3 parsel üzerinde hayata geçirilecek.


Bu yılın son çeyreğinde yıkım ve hafriyat işlemlerinin başlaması planlanan Hema Kumburgaz projesinde inşaat 2015 yılında başlayacak. Hema Kumburgaz projesinde teslimlerin 2017 yılının ortasında yapılması hedefleniyor.


Hema İnşaat Kumburgaz projesi bu yıl satışa çıkacak! haberi için tıklayın



11 blokta 1.800 adet konutun yer alacağı Hema Kumburgaz projesinde 42 bin 266 metrekare açık alan olacak. Hema İnşaat Kumburgaz projesinde toplam inşaat alanı 374 bin 698 metrekare. Toplam 62 bin metrekarede yükselecek olan Hema Kumburgaz projesinde konut alanı 52 bin 666 metrekare olarak belirlendi.


Hema İnşaat Kumburgaz projesinde 11 konut bloğu 23, 24 ve 25 katlı olarak planlandı. Hema...