29 / 04 / 2024

Hema İnşaat Kumburgaz projesi bu yıl satışa çıkacak!

Hema İnşaat Kumburgaz projesi bu yıl satışa çıkacak!

Firma: Hema İnşaat

Proje: Pearl of İstanbul

Hattat Holding iştiraki Hema İnşaat tarafından Büyükçekmece Kumburgaz kıyısına inşa edilecek olan Pearl of İstanbul projesinin bu yıl içerisinde satışa sunulması hedefleniyor. Hema İnşaat Kumburgaz projesinde konut, ticaret ve apart otel alanları olacak.




Hattat Holding bünyesindeki  Hema İnşaat  projesi Büyükçekmece Kumburgaz kıyısına inşa edilecek. Pearl of İstanbul projesinin bu yıl içerisinde satışa sunulması hedefleniyor. 1 kilometre uzunluğundaki kıyı şeridinde yükselecek olan Hema İnşaat Kumburgaz projesinde konut, ticaret ve apart otel alanları planlandı.


Hema İnşaat Kumburgaz projesi toplamda 62 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. 1.800 konutun yer alacağı proje 11 blok olarak tasarlandı. İnşaatın bu yıl içerisinde başlaması planlanan projenin 2017 yılında tamamlanacak.


Hema İnşaat Kumburgaz projesinde stüdyo, 1+1, 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Toplam inşaat alanı 375 bin metrekare olan  projenin 42 bin 266 metrekare açık alan 52 bin 666 metrekare konut alanı olacak. Projede bloklar 23,24 ve 25 katlı olarak tasarlandı.


Hema İnşaat Kumburgaz projesi bu yıl satışa çıkacak!


Tel: 0212 285 22 40

Web: www.hattat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön