02 / 07 / 2024

Mehmet İbrahim Eren

Mehmet İbrahim Eren

Arbefem Turizm Limited Şirketi, Eser Metin Uzun, Mehmet İbrahim Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Mmı Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mmı Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim tarafından kuruldu.

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.

İbrahim Eren: Deprem riskinin azaltılmasında genel bir kültür değişimine ihtiyaç var!

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı açıklamada "1999 yılından beri birileri televizyonda deprem anında ne yapacağımıza dair bilgiler verdi ancak risklerin azaltılması, kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda genel bir kültür değişimine ihtiyaç var." diye konuştu.

Ekonomide düzenlemeler içeren 'torba teklifi' TBMM komisyonunda!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ekonomide düzenlemeler içeren "torba teklif"in 12 farklı kanun ve kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılması öngördüğünü anlattı.

Kontratek Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontratek Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde Mehmet İbrahim Jarrar, Alı Najm A    Al-Khulaıfı, Kamal Refat R.    Naheda tarafından kuruldu.

İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi verdi.

Samatya Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Samatya Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Eren Temizişler tarafından kuruldu.

TOKİ mahalle kültürünü içeren şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gayrimenkul sektöründeki iş adamlarına yeni stratejilerini İTO'da açıkladı. Turan, kentleşmedeki politikalarını, "Yatay mimariye uygun, yöresel öğeler ve mahalle kültürünü de içeren şehirler kurmak" şeklinde özetledi.

Pandora İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pandora İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Eren Temizişler tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim 'de Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi 'nde kuruldu.

Ali Haydar Bulut Derince projelerini açıkladı!

Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı.

Mehmet İbrahim Eren Haberi

Mehmet İbrahim Eren


Arbefem Turizm Limited Şirketi, Eser Metin Uzun, Mehmet İbrahim Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. Arbefem Turizm Limited Şirketi iş konusu; turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arbefem Turizm Limited Şirketi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Söğütlüçeşme Caddesi, No:64...